其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

1238 回覆
2128 Like 13 Dislike
已知的兩單黑警強姦係天水圍 同荃灣

但新屋嶺事件後, 行政會議立即9up性愛天使論,而講的人其兄長係履歷肥佬下做ha一哥,後政府宣佈永遠停用新屋嶺

我推測新屋嶺某一日某個倉的人可能全部遭強暴
你推測喺連登有人暗示過
而x小姐敢追究係因為唔係示威者而無故比夾去狗屋侵犯

而新屋嵿果班的確係女示威者,律政司刑事檢控專員條老畜牲故意係又告暴動唔係又告暴動我認為唔單純係中共想恐嚇你唔好攪街頭抗爭

而係要恐嚇新屋嶺比人打到殘廢同輪姦的人唔好再講野
呢個都已經唔係咩推測
唔用我呢個flow去睇根本係解唔到政府後來的對策

而點解美國一立人權法班狗顛到用車撞人引致幾十人受傷

就係因為班人知道一查有大量黑警要長期監禁
通過大量殺人令共產黨不能割席
Push
天水圍係邊單
pish
冇進展既關注只會令行動post沉
x小姐應該係荃灣果單

天水圍果單係比人夾左去天水圍警局強姦,受害人傳聞係ha治療中, 應該係中學女生
之前啲post有講過

亦都講咗四次捉人入新屋嶺係咩日子

根據眾爸絲打整理資料

最有可能發生依啲事嘅係811

之前蘋果訪問個一位女示威者

從字裡行間發現咗啲端倪
所以點解報紙報x小姐堆資料一時一樣

就係因為mix左唔同案件
其實一早已經有ha人暗示過

男的重傷
女的傷勢輕但攬住張被啜泣同全身震, 無打到骨折但崩潰的我只諗到輪姦

仲話有大量綠衣狗監視病人
其實大家點睇當日傳聞的
女的傷勢輕但攬住張被啜泣同全身震

唔係強姦我真係諗唔到有咩方式造成呢個結果
試下代入黑警立場
真正實死的得有份開槍的人, 其實絕大部分黑警無份, 伙記死關自己撚事, 堆時沙仆街死仲好大把好位升

如果係警局內多人參與性侵,酷刑就解通左
一查班人就玩完, 所以當香港人係死敵下下跪頸打頭
因為呢班入自知做過的事唔問吊都起碼坐十碌
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞