其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

1238 回覆
2128 Like 13 Dislike
Push
Push
Needs Database - who, when, where, what, whom, how....
and EFFORT / LABOR to research, organize , record, and document.
Get ready to send it out to United Nations or others.
追究警曱post 全部石沉大海
有班寫手有組織做呢d野
前排有組織係時事台出咸post
push
Need people to follow up!!
Send that to RTHK reporter to follow up?!?!
逐個逐個捉太麻煩
學popo 果套

用過新屋嶺都係目標
冇人做污點證人就全部人share 罪名
酷刑 強姦 真係不能減免罪行
小小建議比西環班mon post友

中國政府公開槍決黑警內部的強姦犯, 殺人犯,酷刑犯共五百警犬
我相信反政府浪潮壓得住,再慢慢同示威者談判

win win situation
全香港消息最靈通係記者
呢d合理懷疑有組織性侵案記者理論上係一定要跟但結果無

我其實覺得香港媒體不可靠
好似最大力郁香港黑警係德國, 台灣, 泡菜國媒體
一早都叫要有咁大煲咁大
一個二個FC撚阻撚住哂
唔係攪大左泡菜國唔會出兩個專題報導

香港傳媒選擇壓性侵case係令班黑警覺得姦人無後果keep住做
而本來無參與的黑警見同事輪姦人無後果係會模仿
係呀
我一早都話有冇fc我都信有其事
要煲大左得外國壓力先會fc到
大家唔出聲點搵證據
推!合邏輯
佢哋要以恐嚇、威逼手段,啫係有哂order,組織
有層級咁推,涉案及縱容者絕對唔少得過3個/victim
Push
要勞動行政會議班垃圾講五毛野屈人
仲有刑事檢控專員同奶共紅官明知國際社會監視住都瘋狂屈示威者同判不合理刑期監禁去恐嚇班女仔唔出聲

證明所謂性侵案的嚴重程度同涉及者係會令到國際制裁
我所指的幾十受害人可能係過度保守
傳說中未正式開張但竟然有大量黑警駐防的香園圍
我懷疑係設輪姦房性上貢女示威者比警隊高層
無理由得新屋嶺班散仔有份輪姦

而黑警一哥講咩支持獨立調查委員會但所有有關警隊事項(輪姦,殺人?)全部要比監警做

我好懷疑呢條友

傳說中要官至極品一定要有痛腳係共產黨手
前亞一禿英就傳曾經殺犯, 呢條友受力捧罪行一定更重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞