其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

1238 回覆
2128 Like 13 Dislike

班 ptsd 嘅人肯唔肯出嚟講係好關鍵
但真係唔想迫佢地
蕭若元主張放生黑警

https://youtu.be/8wHJiHNx_Bg?t=737

又係何俊仁果套'求其捉幾個警隊高層, 基層警魔一律放生'
姐係警魔輪姦,殺人不受追責

12:20-13:30
唔好慣
何俊仁話警暴(強姦,酷刑)係警方高層指揮問題,係歷史好常見,支持特赦前線警

https://www.youtube.com/watch?v=3iwEwxkEQk0
12:00

如果攪大台係要放過輪姦新屋嶺班女仔的黑警
我100%反對
何俊仁主張特赦輪姦警已經令當時好多人好火

蕭若元扮分析實際SELL老細
拉幾個警頭,唔郁前線(輪姦)警
搵信得過的法官..燒山提列顯倫HEA左個獨立調查委員會,大家好落台

呢個係慣常SELL老細方法, 因為大陸土豪學歷低自卑你好似亞媽教仔一定唔SHOW你
Up
我哋有咁多手足被虐待被自殺被失蹤,我哋應該做嘅係諗下仲有乜嘢行動可以做,係要諗下點樣去繼續凝聚着大家嘅力量為呢班手足出一口氣

嗰啲退場post進場post,只係想將我哋啲人界開兩邊,

而家已經2020年,你哋唔會中計下嘛?
push
push
新屋嶺係811,X小姐係平日927,強姦一直都發生緊,仲要無停止。因為佢地知地上直林鄭,行會,下至鄧炳強都包庇地
831的死難者

家庭人數少的單親家庭已遭滅門,所以831後大量中老年離奇凌晨自殺
家庭成員多的已遭綁架部分家人去鬼國死亡要脅

而新屋嶺受害人部分有專業人士跟,香港警魔無把握殺人不露痕跡
刑事檢控專員梁卓然濫告暴動主要係恐嚇新屋嶺輪姦案受害家庭唔好出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞