其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

1238 回覆
2128 Like 13 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=3iwEwxkEQk0
12:00

何俊仁條撚樣想放風放過下毒手的人,只追究警隊高層
其實單野真係唔難查
令到政府管治唔到到時中共會交人

上級指揮官一定有部分人無參與輪姦又怕清算的人keep左證據
所以打開口牌放過有份酷刑,強姦的老散完全低能

飯民班老鬼個個就係窮酸秀才格,個個搵位跪低含撚搏今上賞識
點解我要出post講何柱國條料,就係要對家引爆恐懼人踩人
光洲事件一樣內部有人自爆報料
睇下部分前線偽進仔手震,明顯係壓力的表現

何俊仁的不追究前線警理論係幫前線強姦殺人警定軍心
飯民新一代表現唔差, 但班老鬼真係一出聲就奶野
四方西
鐵頭何
Push
試下同前線手足講前線黑警輪姦少女/酷刑純粹警察高層指揮不當,係歷史好常見,只追究黑一哥

我相信好可能當場比人屌老母
push
其實唔只佢一個咁講
好多嘅所謂社會賢達都咁講
話兩邊都要特赦
先會查到真相
社會先行到落去
佢地聞到棺材香
緊係想件事快啲平息
但係又唔諗下為咗將來幾代嘅香港人
依家就要平反一切嘅不公
我相信如果真係所謂兩邊特赦

部分女受害人可能睇唔開自殺
我唔係勒索,而係請大家用同理心諗下班女受害人的心情係點
條友仲係度引述咩追究落去差佬會陀槍上街示威

如果係接受呢種講法,不如咪撚追究64屠殺責任, 軍佬有坦克發顛仲恐怖

如果唔睇名講的野同帝制中人無分別
Push

班屍位素餐嘅議員
只係想繼續保持自己嘅利益
死黑警!!!!!!!!斷jer永遠駁唔番射唔出滴精啦仆街!!!!!!p牌推唔郁 懇請所有人推到有專家有醫租有護士有受害人勇氣企出黎對唔住受咁多唔應該受嘅苦難
愈諗愈想喊
Push
重要警告

唔好比飯民起大台
一起大台泥水英就會比心腹av仁條撚樣話事

到時輪姦x小姐同新屋嶺班女仔的黑警係av仁放水下全部特赦
部分女受害人會睇唔開而自殺
push
到呢一刻刑事檢控專員條老畜牲依然打算告班受害女仔暴動
但av仁竟然率先支持特赦強姦犯

呢d人已經係比何君堯更仆街
完全係出賣義士

大家睇美國軍方的態度

香港人若信av仁放棄幫遭黑警輪姦的幼女出頭去交換自身苟延殘喘
香港人會立即遭美國軍方同人權派割席

自己計下得失
b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞