其實最應該關注係新屋嵿的有組織強姦案

1238 回覆
2128 Like 13 Dislike
如果真係有人認識受害人家人,幫我轉告

就算狗共答應咩資助出國讀書重新開始, 賠錢都唔好信
林鄭唔會理你係咪想講出去,而係你可以核爆共產黨就一定會清算你
陳媽媽一家的死已證明

n個受害人暫時得x小姐較安全
係保護受害人同阻止罪惡繼續擴張
專業人士應該揀後者

話保護受害人某程度都係藉口用黎掩飾自己既白色恐懼
特別係呢類大規模性罪行
香港人大部份就係自私自利,埋沒良心既人
無勇氣對抗邪惡,唔好講到自己有良知
強姦犯
曱甴平
https://www.facebook.com/CHANWANHOI/
以下呢個情況我琴日同相關人士討論過之後,都係要話比全香港人聽,因為希望相關記者會可以調查以及向香港政府進行質詢!話說有醫管局嘅相關人士向我透露,依家黑警嘅無法無天地步,佢哋拘捕某啲被打傷嘅示威者之後,部份會被送到醫院,當在場醫護人士要求相關受傷者登記身分證號碼以及姓名嘅時候,黑警竟然可以凌駕香港依家一切法律,向醫護人員表示這個人就叫做什麼什麼什麼「xxx」,唔需要身分證以及身分證號碼作為登記!呢樣野都唔係最恐怖,相關醫管局嘅同事同我表達,最恐怖係後來佢哋發現黑警表達嗰位傷者「xxx」原來係黑警自己作出黎嘅假名!因為後來好多醫護人員發現個病人講述自己嘅名稱同黑警登記嗰個係完全唔同!佢哋亦都同我講呢種情況已經係普遍性,所以導致點解有唔少受傷入院嘅人士,好多外邊嘅人係翻查唔到真實入院人士嘅資料、佢哋屋企人同朋友係唔知道已經被送入醫院或者送咗去邊度、而醫護人員最擔心嘅係,有好多已經危殆、變咗植物人甚至死亡,佢哋屋企人同埋朋友都係唔會知情,之後黑警就可以秘密處理!若果以上一切純粹一個城市傳聞就算啦,但係呢番話係來自醫管局裏邊工作多年嘅人,就唔能夠唔令我擔心!亦都開始解開到點解咁多死亡受傷事件,屋企人係完全唔知情!
Ps咁大家可以聯想到若果已經昏迷入院嗰啲根本自己講唔到自己真實名字比醫護人員聽!
係,呢班人做乜都一事無成。呢幾個月唔鼓勵仲不斷指責,唔會有好結果。

但事實係好多人連踏出第一步既勇氣都無,好令人失望
Push
大部份人心入面都唔想理,想忘記左佢,接受現實
依家唔講付出幾多,連對抗邪惡,爭取公義既良知都無
27/9

佢都唔係黑衫
𠴱日荃灣都無活動

不過遮打有新屋嶺集會
Push
雲海講的野就證明左比黑警跪頸變植物人的人係比人用假身份送院
所以就算死左都永遠無人知, tg grp話唔見左兩個月果班人可以係呢類case
要打贏一場仗,真係需要樓主個種時刻心存希望既態度
push
推!
依單野好多料都搵唔返
如果唔係我都唔會咁歡喜過save 低啲圖

其實依啲對話圖應該仲有幾張

係啲差佬話好多謝示威者搞依單運動
佢地賺好多錢、同埋好多權力
有好多團體送禮物同錢
話示威者圍警署最好
佢地嘆住冷氣
唔駛行咇
做錯野有人照

所以我先懷疑依單野
Tg 條友唔係黑警
都好大可能佢有黑警朋友同佢講

因為將軍澳之前有人聽到有女仔係入面慘叫
有警察拉個白箱上旅遊巴
一兩日後就有油塘浮屍
少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術
https://lih.kg/1700885

呢個post 都好多資料值得參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞