[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
佢200幾萬去簽隻真既韓仔ad去打上路好過啦
簽撚完huni要走去tsm買隻新人ad
好似仲要簽埋力架sup

bang今年走得好
養老賺錢聯賽講嚟都曬鳩氣
AD中路都係垃圾
rascal上年都叫證明自己
起碼試過頂得住theshy
佢地捨得落重本應該追多隻ad
依隻買返去對打都厭佢廢
corejj出走 mata變廢老 wolf退役

剩低幾多隻sup姐
Tempt 其實算正常
係Zenit 好廢
不過Keria都未夠歲數
DRX搵邊個頂住先
Rascal其實冇講到咁廢
GEN今年係值得期待吓
carry位反而最廢
Khan Smeb Doran Flame Kingen
Ucal Scout Chovy Naehyun
Ghost (Pray)
(Mata)
剩返依堆
唔係咁老土又係deft mata
Jg一個都冇
Drx太慘
睇返資料原來得GRF KT DRX 未齊腳

AF Kiin Dread Fly Mystic Senan
DWG Nuguri Canyon ShowMaker Nuclear Beryl
DRX [*] [*] [*] Deft [*]
GEN Rascal Clid Bdd Ruler Life
GRF Sword Tarzan Rather Viper [*]
HLE CuVee Haru Tempt Zenit Lehends
KT [*] [*] [*] Aiming TusiN
SB Summit OnFleek FATE Route GorillA
T1 Roach Cuzz Faker Teddy Effort
新隊APK 一個都唔識
Tarzan mola
入DRX帶住Keria都好
Mata又未退到唔打得嘅
爭在佢想唔想繼續打多陣
希望DRX
Doran
除咗垃圾Umti
Chovy
Deft
新人/Mata + Keria

打錯咗SB Dove 唔係FATE
好似真係得geng似樣少少
佢咁嘅年幾應該降薪簽約
如果唔係冇人要 貴約簽佢不如練新人好過
Dwg原班人馬有力爭冠
T1 SB hle爭wc資格
Grf仲未有人續約
Drx KT可以簽嘅勁人唔多
有啲期待Ck升班馬 唔知有冇dwg sb grf咁勁
DWG GEN T1 暫時睇落最勁
Nuguri認證
直接開口話Drx中野依加雙排練緊手 黎緊比賽應該好勁
chovy同呢個青訓Pyosik連續打左6鋪Lee Sin + Ori 好撚顛
apk有kakao 唔知佢仲有幾多成功力

btw lck幾多歲先比打 keria仲未夠秤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞