[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
其實唔知嘈乜 都係開季見真章架啦 今年wc基本上無一個係明星選手 最出名都只係doinb但都係出名常規賽之王 季後賽之鬼(輸果方面)

bang wolf marin三條友係skt重組之前接近無人識添啦

另外就係明星選手唔一定等於勁 睇左咁多年比賽大把明星選手輪流爆血管 s8 kz比rng msi收左皮之後下路雙老正式變爆血管廢老瘋狂暴斃 smeb同mata夠由s8 大腿變成廢老

如果呢隊SKT打得起既 呢到討論區隨時改名做金教練祟拜區
WC冠軍*
上年組銀河艦隊養大晒啲人胃口
JDG好似預備簽埋上年頂rookie三場個mid+yagao轉AD
留到zoom可以爭入world
RNG係撚
係冇錢兼孤寒咋
上年比多小小買左手都嫌貴
不過依家既SKT隨時連RNG都打唔贏
依家係講緊選手陣容同錢係入隊主要考慮因素
Skt唔肯放水喉咪無人肯入囉
成日剩係識幻想其他人唔想同faker打
如果係咁khan clid 肥閪 花生 mata teddy仲入skt?
打比賽唔係為冠就係為錢嫁啦
Geng選手陣容又好 又出得高價過skt
點通clid唔去geng名利雙收 留係skt做義工?
Meiko karsa都好似去埋tes
如果連jkl都簽埋tes就正
Meiko係EDG吉祥物 EDG會賣咩?
全華班adore
廠長收左皮之後EDG得番meiko可以做代表ja wo
召喚廠長 2lv gank Uzi gif
thanks

咁faker一早過LPL啦 我諗仲有好多強國隊好願意用天價買佢
其實lpl仲有team要faker?
faker個商業價值仲大過拎冠軍啦
天價買左faker仲買到其他咩選手?
唔好話拎冠啦連入世界賽都難啦
今年冇得咁樣屈啦
講真冇邊個SKT fan boy會覺得呢個陣容可以行得遠
不嬲呢個po啲hater討論skt仲肉緊過fans㗎啦
第一日入黎咩
今年既AF 完全唔值得期待 除非買到Lehends
咁就得返中路垃圾FLY係廢
非常明白 我自己鍾意果隊都好多人盲反
khan tarzan chovy呢啲一線選手簽約未?
mystic kiin其實幾好 但係中路有牙fly真係難搞
Chovy放棄4倍年薪跟隨cvmax去drx組銀河戰艦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞