[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
YouTube search 榚兒
數已走 依加又stream
中午直播應該口快快 跟手cvmax封口
愛sir都比人炒埋
RNG都仲未買到人
你老母 我屌你老母 我屌你老母閪
睇吓viper Tarzan 冇咗lehend點算
lehend 啲開戰roam都頂級啦
Support lehend肯定有top 3 可惜skt已經有effort
Tarzen真係幾離譜下
自己叫cvmax屌大力d 到頭來做25仔
偷撚完仲要大條道理教其他畜生偷
所以我先戥佢唔抵
Sword都唔係最仆街原來 Tarzab人前人後兩個樣仆街到痴線
Cvmax其實問題都好撚大
Tarzan係話要更強烈嘅復盤姐
但無叫你又用暴力又搞到選手心態崩
Doran唔夠自信都唔知關唔關cvmax事
選手嘅指控其實好多都中 cvmax都有認
有啲嚴重嘅指控cvmax一係就略略帶過一係就話誇大
連同佢最親viper好似都同佢割蓆
世界賽咁撚重要佢仲要開直播黎爆料黎搞選手心態我已經對呢個人無乜好感
至少係世界賽個陣佢一定唔係想grf打到咩好成績
其實我覺得所謂既暴力好撚少事 佢講到最嚴重都係捉住人膊頭搖佢同大力捉CHOVY隻手
其實做教練講粗口 發下脾氣都好合理姐
唔係選手點會feel到自己錯而去改
之前LMS唔記得左邊個教練打完比賽直接出去發老脾屌哂鬼 仲要有cam影住

Doran果下係真係心理壓力太大
我諗cvmax之前一直都係咁對新人選手
但就估唔到doran應付唔到仲要喊埋
tabe
狂暴TABE一大五
doran比grf踢出嚟 都係cvmax搵dopa收留佢
下年grf個陣如果plex返黎嘅話其實可能仲好過skt
至弊高層個陣唔掂呢
wolf 退役
【外媒報道:原SUP輔助Wolf受恐慌症困擾,選擇退役】

今日韓國媒體Inven Global發佈了與Wolf的採訪稿,透露Wolf選擇退役的消息。(由於新聞稿過長,翻譯稍後完成)

文中提到,Wolf受到恐慌症困擾,並且他曾在俱樂部給的壓力過大或者遊戲內部的壓力中尋找原因,但是一無所獲,由於情況十分惡劣,儘管他盡力改善但是最後實在沒有辦法,決定退役。

cr: Twitter
睇唔出佢咁大壓力 係咪換effort個時已經有?

做個快活人遠離d痴線網民
https://www.ggesports.com/zh-TW/news/lol/global/Detail/12005

睇到喊左
原來wolf由s6開始已經有 s8嚴重到癲所以果期先由effort代佢上
S8走其中一個原因係想去外國轉換環境睇下醫唔醫得好
Viper都冇出過聲講Cvmax啦
係得Sword Tarzan同個rather
由頭到尾都冇出聲既Chovy Doran Lehends一解約就走就知咩事啦
Kanavi簽完約返黎都係搵Cvmax求救
Doran比人趕走都係搵Cvmax
有事起上黎你會唔會搵個你好憎既仆街教練幫你
根本成件事就係擺Doran同Chovy上枱去做尻Cvmax 佢兩個都冇出過聲
依家最希望Drx簽晒佢地三個返去
wolf
估唔到佢收收埋埋咁多病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞