[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
買成堆明星 但冇SYNERGY都會收皮架
S8又難d 要到092呢個地步好難架
Aiming
Tusin
見到個roster笑咗
不過都夠出世界賽嘅
贏都難啲
尤其如果FPX真係Khan Chovy
G2 又原班人馬
Haru竟然去HLE
KT冇位咩
SKT 今年贏唔少場都係靠khan分推
對面一捉佢就輸game 輸baron
轉左roach真係唔覺可以打得番咁
仲記得有個skt fans話
冇人會拒絕到加入skt
訓咗冇睇 skt ts 公佈未
聽日到DWG公佈
DRX KT AF SB 幾時
但s8 skt春季第4 夏季都叫做有playoff打
可能講緊s12姐
rng uzi直播中透露 下賽季rng繼續保持全華班
SB換左ad support 其他應該一樣 af下年應該都收皮條中路fly,kt drx係咪已經冇人可以買啦

上年計, Thal都好過Roach
Khan Smeb Cuvee Flame
Peanut Kanavi Haru
Ucal Scout
Ghost (Pray)
Tusin (Mata)

之前砌依個list嘅時候先話
應該冇人想知Roach Crazy Umti 去邊
夏季邊有playoff打
Khan Smeb Cuvee Flame Doran
Kanavi
Ucal Scout Chovy
Ghost (Pray)
Lehends (Mata)

補返GRF唔續嗰三個
好想見到DRX
Doran
Tarzen
Chovy
Deft
Keria
Keria仲未夠歲數
傳言係話
Doran Chovy Deft Lehends
其實有Chovy已經好開心
當記者問到日後T1的發展方向時,金監督回答:運營和個人實力都很重要,但是不能只停留在個人能力的提高上,而是要在團隊打法上進行轉變,會和選手們一起商量打法上的方向。其次,會更多給老將動力,讓他們重新找回初心。對於新人選手,會給他們樹立信心,帶領隊伍進步。

談到目標時,金監督表示,既然加入了T1,那麼目標肯定是奪冠,對個人而言,也是需要繼續交出好成績的,但不會在意媒體的看法。預期考慮別人的看法,應該和現有的隊員一起朝著最好狀態的2020出發。
痴撚線 肥金收左幾多錢吹到咁
上年係dwg都係話目標係入playoff 最終目標係打入世界賽
呢個陣都j死
但我相信應該冇乜可能有咁多錢買哂幾個一線
是但買個sup 等keria出黎
中上chvoy doran等夏季爆seed入wc
唔講奪冠 咪仲衰
咁依個roster 有LCK冠都唔出奇啦
係世界賽睇低一線啫
獨家小道第十彈,線人提供(匿名):

1.隊名有E的Karsa正在路上,但尚未正式簽約
2.Jteam中單Fofo已與LPL某字母L隊簽約
3.JKL成本賽季最熱門競選自由人,有望突破年薪記錄,去向成焦點,目前有力競爭隊只剩下3家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞