[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
仲要abuse既係chovy 都係跟番佢喎
如果唔係斯德哥爾摩症候群
明就係米芝蓮嗰幾條友想做死cvmax

DRX
呢隊DRX又幾好J
緊係
話哂pawn入過
DRX 又強陣
艦隊又未算
係chovy deft太好J
有無收到風
G2 法王 買左邊個中路
出年lck應該幾精采 每隊都有一兩個carry位

t1: faker, teddy
drx: deft, chovy
geng: clid, bdd, ruler
af: kiin, fly(carry對面)
HLE: lehends (cuvee同haru未知情況點唔評論住)
dwg: nuguri showmaker

幾乎無一隊係艦隊亦都無一隊係腩隊 唔知會唔會好似今年summer咁每一場常規賽都要當生死局黎打咁刺激
Dry幾驚chovy去Rng
仲有GRF Tarzan Viper
SB Summit Dove
等摺埋嘅KT

比較睇好playoff會係 DRX GEN T1 DWG SB
DRX有兩個我支持嘅選手
今年真係要打落先知 好期待各隊既青訓選手會打成點

覺得skt出年應該出唔到msi 要睇成個summer d選手進化成點 當年dwg都係夏季先突然變到好撚勁

spring覺得似係dwg跑出既機會大d
tarzan一走 grf隨時變打升降
T1簽tyler1未
Dwg+1
夾咗成年同埋四路最平均
不過冇咗金教練好難講
其他隊嘅top都係普普通通
一轉top meta就gg
放心 黎緊三季都會係中上搖擺meta
新英既技能只會愈黎愈overload
cuvee 3 champ pool 喺哩啲meta點打
Tarzan Viper世界賽都打得好
仲留GRF真係
等睇Nuguri打爆LCK上路
去lpl好過啦
冇咗chovy lehend cvmax即刻變中游隊
唔好話爭冠 連playoff都未必入到
咁都入到先唔正常
希望Cvmax可以訓練到Doran打柒sword 同埋有餐飽飯食
多蘭比cvmax屌到喊都仲肯跟佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞