[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
多蘭應該無咩問題
chovy lehends一來cvmax都話太貴Drx負擔唔到
二來本身青訓support都差唔多一定起用 Drx應該都唔多想洗大錢買lehends

不過Vg經理又係微博發爛渣話出4倍價錢chovy都唔肯deal
愈樂觀嘅表面
LPL今年洗黑錢工程全面啟動vgomg呢D下游隊都預備大搞我估T1老細都係覺得唔夠人爭先放棄
過多幾年就退休先去lpl掘金都未遲
所以afs就醒 出大錢留kiin 3年等其他人無得組銀河戰艦
下年lck應該得Geng同DWG出到去有競爭力
想知lck幾時再開賽?
金教練ok喎,但khan同clid走真係可惜
金教練無話差 但咁多人走都唔簽好小小既上路
冇人想去垃圾隊
繼續幻想無人想去啦
Khan clid mata haru peanut huni唔係人
連係唔想比錢買/留人定無人想黎都分唔清
咁有3萬人做緊香港警察係咪代表個個都想做
唔係個個想同無人想兩樣野來
過左幾日仲喺度嘈
到底要講幾次 簽約決定權係fa 嗰邊 唔撚係隊嘢比得最多錢/最好條件就一定得
係嘅話上年skt 就唔會簽到clid
乜鳩t1 唔簽好d 嘅上路
咪話撚左係肥金做head coach後指明要roach
唔係khan拖到唔簽之後要roach 咩
仲有人話skt s8慳錢
當年skt director 都有係訪問講過 係bang&wolf好撚高人工 s8嘅total budget 同咁多年一樣無乜變動
D SKT HATER仲煩撚過D死忠

s3 s5 s6世界冠軍
s7世界亞軍
s9 兩次lck冠軍+世界四強

hater:垃圾隊無人想去
一開始有meeting 傾ts 然後比ig reject左
同時都等緊khan 決定
Roach 係因為肥金提 t1先打算買 原本嘅target 入面無佢
宜家好既上路都冇乜淨
smeb
agger 根本冇人可以抗拒SKT既邀請
正常唔係為錢就為冠軍
SKT兩樣都可以提供到
Faker呢家係上海話下年要係上海拎champ
入到world先講野
咁Khan Clid係例外
記得之前先有人話
除咗去LPL搵錢/ 退休
兩個都冇可能走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞