[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
Jackeylove去蘇寧
我最近玩台服都差唔多咁
係成部機LAG死左幾秒 仲要係次次一玩到5-9分鐘呢個時間點就會LAG
4000萬轉會費
4千萬jkl緊係老西都賣啦
LPL堆中游好似野心都幾大
下年係中國搞
唔係fa黎架咩 點解要錢
唔知點解覺得大陸d figures好流
雖然都唔係咩乾淨錢嚟
比得起錢會無人黎咩
依家係老闆連khan同clid都唔想哂錢比長約
Skt嘅流量同價值係faker一人身上
既然lck都拎唔到冠姐係無價值仲組銀河戰艦黎燒錢咩
依家個老闆好明顯係想趁呢2年揸乾埋faker嘅人氣黎搵錢
仲可以搵faker黎帶起班青訓
如果青訓打得起有人買就好似今年leo咁賣出來
仲有即使係用新人skt都未必成績好差
S8個年帶住tb雙王春季都打到第4
下年最有威脅都係gen同dwg
Grf又走左人 drx又唔知有咩人入
Skt未必差得過sb
就算成績差都無所謂
用盡faker人氣之後可以踢佢走組銀河戰艦
同埋個陣依家班青訓全部都有哂經驗
T1真係想蝕都難
Faker完約都會繼續簽
不過轉實況主 同ambition差唔多
組得依個roster 都唔係諗住報世界賽仇㗎啦
望贏LCK咪算
你頭幾句唔啱wo
Clid明顯係唔想留隊 邊關事
Khan係金教練話要roach 先唔同khdan續
如果唔想洗錢一開頭就唔會去想買the shy la
所以你後面成段推論都唔成立
齋講下路
swordart點都好過baolan
睇埋其他綫嘅話
我有d懷疑點解jackeylove會揀蘇寧
蘇寧全lpl最有錢啊屌正常見到冠軍級AD都狗衝啦唔通學t1咁孤寒咩
好似係
唔續Khan之後嘅選擇入面Kim揀Roach

有冇出價買Theshy都係傳言
有人話有 有人話冇
如果照你講有咁嘅錢買theshy點解唔買nuguri同tarzan?
Tarzan同nuguri一係為錢一係都係為冠姐
如果講想拎冠 都係skt機會大
上年蛋黃同grf成季都唔夠skt打 更加唔夠出面打
好似以前smeb咁講 其實佢好歡迎任何隊搵佢
啲人話咩smeb有骨氣唔加入skt 其實根本係錢比唔足
Clid同khan都係好現實
你估去geng會比留skt更大機會拎冠咩
上年唔好話skt grf同dwg都唔得啦
上路係金教練點名嫁, 你有冇睇清楚嫁
原本一開頭都係諗the shy 同想續KHAN

tarzen依家都仲係GRF,點買呀
冇tarzen ,clid, 其他續晒, 最好已經係CUZZ, 有得買點會唔想買TARZEN
未完約人地隊嘢唔放咪買唔撚到囉屌
有d嘢唔係真係有錢就買到
你估有選手睇錢就個個都睇咩
同埋有時唔一定係錢 係隊嘢問題唔想入
JDG Kanavi
即係五年奴隸約單野唔太關JDG事
咁你有冇諗過點解肥閪花生khan clid mata teddy又肯入skt?
甚至肯自降身價入skt
第一年就可能為拎冠見陣容好就肯姐
第2年人地都唔屌你啦
Geng人地選手陣容又好又出得起錢又長約點解唔去
你唔係真係以為選手唔講錢嘛?
定係你覺得skt真係有咁多錢買theshy呢個非賣品而唔買其他人/留人
好明顯係唔想哂錢啦
笑死 SKT FAN真係同49000一樣嘴臉 你想簽人地就要黎 個個想同你隻小花打機咩
五年關唔關京東事好難講
但無論點京東出既價都一定係靚 係差在grf拎走太多
依加成件事揚曬都唔夠膽要5年
縮做1-2年kanavi就即簽 全部錢落袋fat fat
rng都有傳聞話其實出價好多時都高過其他隊
但個個都話壓力太大不了
skt應該都差唔得遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞