[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
就咁睇Geng,DWG,SB都好過SKT啦ig今年無埋RR國都無得出
其實新人唔係問題 我覺得大家最主要都係嫌棄Roach
黎明
我覺得roach 係唯一一個questionable pickup
但係每條友係kim自己揀 只可以話kim 睇得上一定有原因
Kim隻隻上都痴撚線 S6Cuvee S7Khan S8TheShy S9Nuguri S10Roach?
Nuguri 隻血鬼殘血都換到the shy
諗諗下隻隻都算係新人 唔通SKT Top用新人打正選 Roach用嚟團練?
Teddy:打慣升降賽
夢回s8
Terry: 我又要1v9
11/26 DWG: Morning教練, Punch, Aries合約終了。
其實可能冇大家想像中咁差呢 等佢哋打下幾場就知之後有冇potential 同埋kim好識訓練新人
聽講skt果幾個練習生好勁
不過都係打落先知
新人又易比賽手軟
睇下肥金安唔安撫到
其實係大家習慣左skt買開當打既人
之前skt拎冠既陣容都係自己train出黎
好似係
Ellie 同 Gumayushi同Doran 曾經一隊過
實力應該都唔會太差嘅
Kim都幾中意發掘新人
所以可以先相信住佢眼光先
幾時farewell party
10人陣容
姐係Leo會走?
潛咩力,打左好撚耐,S5打到而家,廢物一件
roach
cuzz
faker
teddy
effort
夢回s8
咁簡doran仲好
個問題喺top到
可能係冇人想入垃圾skt先迫住含淚揀
一定會有人拎Roach同Khan比,話金教練可以點石成金
但係Khan出到嗰時已經好有名,嗰時叫漢拿峰,S4 Winter單殺過Marin
跟住去左中國先冇人理
Roach由Najin睇到佢而家都係一件廢物
SKT呢鑊真係神簽,蘿底橙都要
唔知點解我諗起s8
有場Thal Blossom Pirean Leo Effort
好有感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞