[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
DWG原班人馬 - Kim + Zefa
其實都應該keep到勁
AF買完Mystic又無哂聲氣
faker開始諗點打升降賽未?
聯盟化左無升降賽打
黎明
Leo表現唔差架wor 少機會上場姐
屌小花而家好似仲慘過BJBJ至少有BB同kobbe(同埋股份)小花得teddy仲要帶青訓
早幾日開始,我無論玩咩模式,當我揀完英個陣就卡左係重新連接個畫面,我重裝過game都唔得,想問下有冇ching知道點解決
Lol 未出之前 kkoma同marin 一齊打Warcraft 既日子
https://m.youtube.com/watch?v=rhss1d9I3G4&feature=youtu.be
你用邊隻方法重裝?
用青訓我明白 但我就最唔明點解係呢個時候 點解唔等Faker拎多冠退休先 多左鬼佬嗰邊條水 錢就多左 根本就實可以組多年銀河艦隊嘅
Faker退左休咪唔洗再圍住佢組隊 到時再用青訓咪ok囉 依加全青訓嘅陣容 我覺得就算出年夢回S8 都唔會好似今年咁換哂全部
組銀行艦隊 選手肯嚟先得嫁 一喺skt俾faker搶曬風頭 又大壓力 點解唔自己係出面做明星選手
早一兩年都好啲 呢一兩年其他隊啲選手見到個個打一年就走應該都知咩料
係garena到delete隻game再安裝
我都試過
reset部電腦就可以了
即係洗左system disk佢
Window10有function可以幫你reset
佢有爸爸有入股
一砌新機換window10 成日打打下Lol彈game
要開管理員處理咗佢再開返
每場都要重複咁彈同做
有冇師兄知咩事
skt都幾醒 搵件廢上路幫faker孭鑊
以小花而家實力 組多年銀河艦隊都係哂氣
等佢好好睇睇打埋呢年退休再重組過隊勁既
effort都唔係咁重姐
隻新英真係好似汪東城
試下用舊方法即刻G社話較慢個方法重裝(其實都好快)
不過依個客户端麻煩在打完一場比平時人Load多10秒到,同打緊個陣無得去另外個視窗回密(但 /R 照舊用到)
你試下先,好過而家無得玩
我都係, 更新完之後就玩唔到
洗機 方可解決問題
係windows setting到襟reset system disk only就得
(前提你隻LOL&GGC係system disk到)
我玩日服in game 果陣 成日個畫面會無啦啦freeze 1 秒, 死鳩左, 但玩台服冇事
已試過重裝, 有冇巴打知咩事
有新料未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞