[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
所以先覺得grf做9佢
仲話cvmax同viper關係好好
留喺grf嗰3個冇一個係無辜
其實詳情係點樣 有冇懶人包講下 一開始唔係話cvmax暴力打尻sword咩
岩岩爆單野嗰陣 viper有叫cvmax唔好講咁多 跟住有個前grf ad走出黎話覺得viper係比人逼 因為佢地兩個關係好似父子咁 所以先咁講

最後原來父子係cvmax chovy chovy仲要係比人打嗰個
依隊野今年咁有錢?
呀雞
Chovy 比cvmax打仲入drx?
Viper去dwg就正
佢好似係前實況主嚟
仆街AF等Kiin仔同大舅carry
sword Tarzan rather咪出黎話佢整到chovy瘀晒
根本chovy就冇放係心到
grf就叫班選手講暴力去做尻佢 但係chovy過去就大巴大巴車尻班撚樣
聽日allstar幾點開始?
睇完DRX條新片
其實之前係咪GRF 果3個做鳩Cvmax
https://youtu.be/dwemunnJW50

Respect chovy,有大錢唔去搵
不過如果呢一年冇好成績
都想佢去賺下錢 做職業選手都係得幾年黃金期
唔係聽日
係後日朝早8點
唔覺DRX會俾好少 去得NA就翻唔到轉頭
未必咁快收皮 佢咁細個
但學定英文就真 好似bang咁賺下錢仲好
唔係為錢就係為冠 今年拎唔到應該就去lpl發展 有排都未輪到佢去na搵錢
我覺得根本就好似CVMAX自己講咁

單純係同chovy一齊檢討果陣太激動唔小心捉佢隻手捉得大力左
然後係grf果幾條撚樣瘋狂上綱上線吹大佢

唔係既真係唔信chovy比人打撚柒都仲跟佢
yes佢本身都仲好鐘意開live

但因為grf管理層覺得咁樣影響grf既形象所以唔比佢開

所以佢果陣賽前嘴炮先話拎到lck冠軍就會開下台
空月又話去lpl?
好似話in左v5但人哋唔要
Alex應該會去omgomg想大搞又唔簽得韓援加上Alex打過下lpl
Fly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞