[LOL] S10 preseason 討論區(517)

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
其實呢堆除左Nuguri,其他喺佢教之前已經勁
Nuguri都叫新人有潛力
Roach 打左幾年仲有咩潛力可言
可能Ulala勁過Roach呢
依家只可以期待呢隊青訓應該係訓練賽贏過勁隊
唔好拎dwg grf黎比
Dwg 上中野本身已經係有幾個ac高分路人
Ad同sup都係千分菁英
Grf 都係中野ad又係幾個ad高分
Skt呢隊除左gumayusi係去到上面個level之外
其他青訓都係次一等
唯一可以作比較嘅可能係sb
配合好係lck拎咩成績都唔出奇
但拎wc嘅機率低到無希望咁濟
今次真係唔荒黎明啦 好似s8咁由開季就等你唔洗期待落去
skt 4個全部都係solo q 1000分up
放鬆啲可能roach係以前crazy個位
講緊班青訓喎 得上ad千分
牙joe話班青訓係kim揀
S8個陣ig訓練賽唔夠dwg打 之後kim就走左去dwg
希望呢班青訓係因為訓練賽真係贏到dwg比kim睇到希望啦
我對新仔有信心反而faker 同 roach 我就有啲膽心
Faker仍然係一線 但已經見到有啲下滑緊(同佢自己比)
我覺得要新氣象 改變下風格
可能Kim sir令到skt變打架隊呢
10人己定, 唔通Canna正選咩
Skt狗ff宇宙陣就最撚勁架啦
喂大佬咁你起碼都續返個khan先吖
覺得Kim sir有份下決定
加上年齡問題 skt想搵啲養耐啲嘅
"There have been rumors that the Academy players of T1 are almost as good as the main LCK players and have received requests from other LCK teams to join them."
-Kelvin kim twitter
比你呃住自己先
其實skt搵the shy係好正常 又勁又後生
但the shy我覺得就唔會去 你當我馬後砲都好
人工ig有 又唔洗逼住直播 壓力又唔會好大 又唔洗改變打法就住就住
上roach 我寧願上canna
打左成季2個ac都無50%勝率
自己走寶先再叫人返去,緊係唔會返啦
依家焦點應該集中Grf 三寶 會何去何從
後續嘅Grf又會搵邊個埋隊
Thal勁過roach wo 就用上年比
roach太求其先激起眾怒姐
S11咪黎明 e家仲黑夜
原來真係有人FF TS會去T1 笑死

簽Roach如果係代crazy個後備位冇問題
但睇落似簽哂人
KT有可能爭Chovy同Doran
因為kt呢兩個嘅位置都未有人
話曬曾經都老牌隊
上年有bdd今年有chovy
我覺得簽cuvee都唔會咁嬲
去drx同deft子組隊好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞