[正視聽] 唔好以為區議會冇用

590 回覆
459 Like 23 Dislike
唔捐再屌啦,屌你。
區議會=資源
掉落海都唔好俾對家
據我收既風, 土共係寧願長痛不如短痛, 快手輸嚟左佢好過
泛民區議會選舉前快啲做野
https://lih.kg/1737778

麻煩幫手推
文宣唔好咁多字, 要多圖, 簡單, one poster one message.

老人家眼晴唔好, 圖要特大 (好似之前啲連豬咁), 意思要清晰
你傻左啊
831根本唔應該收貨
起碼都要做下司法覆核
同埋1124前喺狗記者會要求俾個解釋
自己睇多次成個post
我係中共都想繼續選喇
成撚日話區選無用果d, 咁你送成千個頭都救唔到poly 架啦,咁你去唔去?投票零成本全民公投,反而就係度吹無用,痴撚線。
我冇話要收貨, 但係佢一陣人大釋法夾我地食, 我地都要知點樣玩.

講定先, 我認為人大短期內會玩埋23條既, 大家要諗定點做.
土共內部既票源機制係咁

1. 佢地有鐵膽老人家, 大約數到果區佢有幾多鐵票 (70+歲7成投建制)
2. 睇情況炒作或者唔炒作果頭既社會氣氛, 睇住幾多人投, 大約知佢地自己有幾多票
3. 需要果陣一車車掌心雷嚟, 但係數目唔可能太多, 只能夠針對某啲區做.
睇到呢句都知你弱撚柒智啦傻閪,定你係五毛呀on9仔
剩係會增加對家成本就已經要撐啦
講緊自已?成句野拋個句子出黎冇論據冇論證
大陸係人治唔撚係法治,到時投完如果係毛ee贏嘅佢地直接燒左個票箱作票數都得啦on9,再唔係直接殺撚左佢tim呀柒頭
毛ee選到都講得出屌你真係天真過天真嬌,票數多就有用嘅話咁大陸一早民主化左啦
以而家既選委會構成, 主要問題係入面有好多選委係自動當選, 或者近乎冇競爭, e.g.

飲食界
酒店界
香港僱主聯合會
地產及建造界
商界(第二)
工業界(第一)
工業界(第二)
金融界
宗教界
批發及零售界
中醫界
演藝小組
文化小組
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞