一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
做朋友會更好
手已分
不如都係分手啦
你係咪次次都用眼淚黎扮嘢
我講好多...佢無講過
你又冇人地咁靚仔我都唔知點解揀你
我鍾意左佢
我而加係佢女朋友
真話講 我已經唔再依賴你
我唔可能變返之前咁
我唔會同你做朋友
Block?
你自大又要面 我唔識哄你
係我難頂 定你對得女人少?
「個世界好大」

嬲撚到我
我係你條仔唔係你個仔
「個世界好大」

嬲撚到我

屌, 我聽過"我唔想再同你晒時間 我想出去闖下"
男朋友:屌你收聲啦 咪撚再講廢話得唔得
但其實最傷既係佢既唔體諒同野蠻
如果你而家既愛係200% 咁我希望你減到105%

我對佢(ex)認真ga 有心想娶佢 不過佢都派帽無計

佢影響得我好深

佢塊面無你咁闊

以前覺得佢靚囉
我:下咁都靚
咁佢真係比一般女仔靚阿嘛
「關 你 咩 事」
「你好不知所謂」
之前一句sorry當無事
「關 你 咩 事」
「你好不知所謂」
之後一句sorry當無事
你去揾過第2個啦
我唔係睇你唔起,但女人青春係一場賭注,唔能夠賭係唔確定既人身上......

其實依件事真係sad but true
我依家個女朋友大我三年
佢真係賭係我身上
如果我唔爭氣,自己都養唔掂
佢可能真係會要養番我轉頭
始終我岩岩踏入社會,佢已經做左幾年野
所以如果佢搵到一個有能力,比我更好既
我情願佢離開我,去搵依個人
咁樣對佢會更好

Sad but true 有啲說話真係入心入肺!難聽過粗口

我都聽過一句,條女話:女人青春有限,我唔係好等得好耐架昨!呢句說話咩意思? 你隨口up都好,但真係 係逼我求婚定點勁樣呢?始終大家岩岩開始事業

我反而覺得
如果真係愛佢,我都會想佢有好既將來
同時都希望同佢有將來
但若自己冇能力,而佢又搵到個更好既,我會想佢跟個更好。因為我真係太錫佢

巴打咁偉大?割愛都得? 自問無咁偉大啦

果時聽到呢句說話,先知原來個心真係會痛。
會痛既原因係我一直都以自己既上進心而自豪,結果原來係佢眼中連屎都不如,一切既努力被抹殺。

Btw我一直都好多想多謝佢一句,冇佢唔會有今日既我,係佢令我有勇氣同力量去改變,証明比佢睇佢係錯既
其實個陣係你追我
我無鐘意過你 我只係習慣有人對我好
我一直都鐘意緊另一個女仔

一齊左2年半 已分手

真係勁傷心
原來做幾多都係白費
你只係想有人對你好

呢個真係
地下情緊撞到熟人:「好彩頭先冇做啲咩。」(攬/錫/拖)
你唔係處 有咩討論空間?
地下情緊撞到熟人:「好彩頭先冇做啲咩。」(攬/錫/拖)

Excited
屌你可唔可以醒少少呀?
「對唔住」
唔洗對唔住
錯就錯在我愛你
以後不要再聯繫
參加婚禮,女朋友叫我影相比佢睇,影得衰得濟比佢屌

婚禮參加到一半同新郎新娘影完相就走人,要趕飛機,當時女朋友未嬲完,同我講 : 你真係好撚無用,影d相都影得唔好,不如你一陣墜機死撚左佢喇

利申:結婚嗰個係我老表,廿幾年好似兄弟咁,一世人一次結婚我無得參加完全程我好撚難過
「對唔住」
唔洗對唔住
錯就錯在我愛你

有乜咁hurt,至少佢承認佢愛你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞