一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
你以為我唔知你鍾意xxx咩?

冇錯 你冇估錯 不過我鍾意邊個真係控制唔到
我唔想同你係同一間房共處
唔係唔中意你,只係中意嗰個唔係你

利申: 已經係ex

中你老母
我地之間包容唔到
(岩岩佢先講完)
突然覺得自己冇拍過拖可能都係一件好事

正想講

無拍拖,你會覺得愛情好美好,拍過之後,你就發覺,好嘅女仔會令你進步,差嘅女仔,可以毀你前程。

差既拍過一次就夠

呢個真,拍過一次差嘅,你以後就知幾時應該放棄,唔會再令自己辛苦堅持
突然覺得自己冇拍過拖可能都係一件好事

正想講

無拍拖,你會覺得愛情好美好,拍過之後,你就發覺,好嘅女仔會令你進步,差嘅女仔,可以毀你前程。

差既拍過一次就夠

呢個真,拍過一次差嘅,你以後就知幾時應該放棄,唔會再令自己辛苦堅持

岩呀不過最慘係另一伴覺得無問題
但我忍得你好撚辛苦呀
成日發撚埋啲小姐脾氣
好彩最後都分左手
同我講分手既時候 仲叫我老婆
分手啦 你唔識氹我 人地氹得我開心好多
同人地whatsapp開心過同你whatsapp好多
你唔好以為你好了解我

利申 手已分

好驚自己會係下一個
由始至終,我同你一齊完全唔覺得開心。
嗰陣聽到,個心立即酸到仆街。
但仍然都要笑笑口,話無所謂接受到。
分手 就 分手
你郁啲就閙情緒 你閙飽佢
我係貪你身材嘅話就唔會揀你啦
你唔好再拍拖累人累物啦

手已分,賤人
對唔住,我已經對你冇曬感覺啦,你亦已經再重要
'點解我情緒病都無你咁多負能量'

到頭黎我連sad既權利都無...
原來我係咁孤獨,有煩惱既時候反而會被踩一腳

睇左好多回覆,睇見都心酸
如果唔著緊 又點會被hurt到....
多情總被無情傷
愈理性愈無情

唔知你負能量有幾誇張

但係我FACEBOOK某幾個朋友既負能量真係令到人好撚煩
冇左一開始既感覺
屌你咩幾年好難leep到同一種感覺啦,拍拖就係兩個互相適應同學習點愛對方
感覺
點解你咁蠢
用下腦咪唔使成個智障咁問問問
你又蠢又大矇
小事又唔記得重要事又唔記得

真心我擺全副心機落佢度咁制
呢幾日返工忙到仆街唔記得咗佢搵過我幫佢做嘅嘢
之後就收到呢幾句

特別每次碌上去對話紀錄見返第二句個心都好痛好空虛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞