一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
希望你會好好珍惜下一個
你以後唔好再搵我
女朋友:我都話我唔適合妳㗎啦
我已經好多野煩對上仲有幾個 唔想應酬你

我已經好多野煩 成日聽
你啲朋友憎你原來唔係冇原因架 我都未見過咁自私既人
利申: ex
唔怪得以前個個男朋友都唔要你啦

你做o左D乜會令佢講呢句咁毒o既o野先?

佢自己發脾氣 我唔出聲由佢發 之後佢就自己講呢句野再飛埋我
諗返起都唔知佢做乜
利申嗰次係佢初戀
我冇諗住會結婚(同frd講)
唔怪得以前個個男朋友都唔要你啦

你做o左D乜會令佢講呢句咁毒o既o野先?

佢自己發脾氣 我唔出聲由佢發 之後佢就自己講呢句野再飛埋我
諗返起都唔知佢做乜
利申嗰次係佢初戀

嬲自己唔係你第一個?
比我見到佢同d fd wtsapp,話好想屌某一條女
分手啦 我仲未放底佢 我唔想浪費你啲時間
利申:ex 做翻fd
你資質有限 做唔到架啦
女朋友講笑叫我扯,我唔知點解好唔開心
我地做返朋友啦,我覺得我地做朋友會開心啲

掏心掏肺之後講 我屌
我地完sem之後咪撚見喇
我都好想同你返到去好似岩岩識咁樣
Hey are you in?
佢聽之後喊左
我唔係睇你唔起,但女人青春係一場賭注,唔能夠賭係唔確定既人身上......

其實依件事真係sad but true
我依家個女朋友大我三年
佢真係賭係我身上
如果我唔爭氣,自己都養唔掂
佢可能真係會要養番我轉頭
始終我岩岩踏入社會,佢已經做左幾年野
所以如果佢搵到一個有能力,比我更好既
我情願佢離開我,去搵依個人
咁樣對佢會更好

Sad but true 有啲說話真係入心入肺!難聽過粗口

我都聽過一句,條女話:女人青春有限,我唔係好等得好耐架昨!呢句說話咩意思? 你隨口up都好,但真係 係逼我求婚定點勁樣呢?始終大家岩岩開始事業
你幾時變到咁黑我憎
(好認真咁望住我講)你塊面係我有過嘅女朋友之中最大
(早午餐都未食 咬住塊包 佢同我講)唔好再食嘢啦 減肥啦你
(摸住我講)屌 好心你剃下啲毛啦
(交配完 講)望住雞上面有雞毛 胃口都無曬
男朋友話 唔知點樣再去愛我
點解你個頭咁大
其實我始終覺得唔夾

唔夾做咩要開始
你好煩
唔好理我
比我靜下

你覺得你對我既好唔等於我覺得你對我好
我覺得你做嘢其實唔尊重我
喱啲係我既感覺
果啲係你既諗法
如果你覺得係我唔啱既咁其實你一直都怪緊我

而家到底係你一直怪緊我定係我怪緊你
個心痛撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞