一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
講左一大堆想分手既原因(藉口)
最後先講句
「老實講係淡左」

我屌你 講咁多野到頭來真正原因係淡左
我想搵個照顧我而唔係要我照顧嘅人
屌你老母我有要你照顧過我咩
我想搵個照顧我而唔係要我照顧嘅人
屌你老母我有要你照顧過我咩

你係男定女
Ex:我真心覺得我地繼續落去無意思
大家都唔開心

我落過一次

係你o既?

唔係

唔係好過係啦,咁佢係殺人地個仔啫

都岩 自我安慰下

如果係同你一齊之前發生o既事, 冇謂上心, 錫佢多D啦
如果係同你一齊之後發生o既事, 即飛啦屌!!
「我真係好撚憎你」

「你知唔知我幾難先埋到佢地堆 」

如果你見到,我真心希望你以後一帆風順
我以後都唔會再干涉你任何野
Long D 每兩個禮拜FaceTime一次
但係佢話我都冇野同你講

兩星期都冇野講 佢都幾唔重視你
我覺得你份人好斤斤計較囉!
成日淘寶
Starbucks 都話貴
少少錢都唔肯洗係我身上

屌你,出街食飯全部錢我俾
飲一杯coffee 要俾2份錢
又要儲首期,你仲要講到明佢唔會夾份

唔慳點儲錢呀,仆你個臭街

利申:已散
我對我ex講既
ex成日好多野想教我,但我多數都唔認同,堅持己見,所以佢講經果時我就嗯嗯嗯,佢類似問我有冇聽佢講野,我唔小心講左句
我:我當你鳩up咋嘛
之後佢靜哂sad到仆街
我即刻氹佢,好彩氹左一陣就冇事,但唔知佢心入面點諗
"你唔好咁玻璃心啦, 我唔會真係想笑你或者鬧你架 "
但明明佢真係成日笑9我話9我

"你冇鍾意過我"
我屌你咩, 你想點我都就你,想同異性fd 飲酒就飲酒, 同人去玩就去玩, 唔覆我機就唔覆, 話都唔敢話你因為知話完你只會話自己係咁架啦唔滿意就分手,都仲話我唔鍾意你

"都冇女,唔去啦/你叫多d 女我就去"
唔係同我講, 但次次佢d fd 約佢飲酒佢唔去既都係咁答
好細碌
點解一定要搞到咁複雜?
點解唔可以開開心心?

佢都成日問我點解要諗咁多野搞到自己唔開心
你煩過我呀媽

屌你啦叫你返下工唔好訓全日姐 唔通由得你係屋企攤屍呀
你太靚仔太多異性朋友
你話自己一個 我都唔會信你
屌你老母
我冇諗住會結婚(同frd講)

同fd講嘅最真又最hurt
其實我出面有sp..
我愛你
你又唔係我夢想個種男朋友
靚仔又高大個d

成日覺得佢心入面成日諗住佢男神同ex,佢男神打籃球 米9高 成日話佢高又靚仔 中學個陣會痴埋去影相,又話ex好可愛 比ex趙完鬆都可以讚佢 仲要讚佢個陣個樣姣到笑笑口

次次諗起都hurt 不過已經俾人飛左 解脫了

條女咁講得,你可以中出即飛
俾啲空間我

呢句經典 根本就想飛你 唔洗煩住晒

突然覺得自己冇拍過拖可能都係一件好事

正想講

無拍拖,你會覺得愛情好美好,拍過之後,你就發覺,好嘅女仔會令你進步,差嘅女仔,可以毀你前程。
唔係唔中意你,只係中意嗰個唔係你

利申: 已經係ex
分手啦 你唔識氹我 人地氹得我開心好多
同人地whatsapp開心過同你whatsapp好多
你唔好以為你好了解我

利申 手已分
突然覺得自己冇拍過拖可能都係一件好事

正想講

無拍拖,你會覺得愛情好美好,拍過之後,你就發覺,好嘅女仔會令你進步,差嘅女仔,可以毀你前程。

差既拍過一次就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞