一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
「都冇人關心我架啦」
咁我係咩
拖住您好似拖住舊屎出街咁

利申 已分手
八婆
你好煩

你唔係我追求嘅人
I never tell you this but even when we are together there are still a few guys that want to go out with me and they are all much more "qualified" than you are

利申: 仲一齊緊但聽完之後好撚心酸
I never tell you this but even when we are together there are still a few guys that want to go out with me and they are all much more "qualified" than you are

利申: 仲一齊緊但聽完之後好撚心酸

Ex講過一樣既野 即飛左
留名待笑
ex:其實半年以黎我一直無同佢分手
我同佢啲野關你咩事
ex:其實半年以黎我一直無同佢分手

ex:我哋 唔可能再一齊翻㗎啦 雖然我仲係好愛你 但我哋都知道 再一齊落去都係無結果 所以我哋都係做翻朋友啦....
唔好太鐘意我
怕散時我會好難受喎
其實就係怕我會死纏爛打大報復
你好好,我走寶!

好你老母
「一開始冇諗清楚就應承咗你,我地做翻做返朋友。」
女人真係
利申已成ex
我問我男朋友,點解會鍾意我、點解會同我一齊。
佢話,咁你都咁鍾意我,我可以點
好撚sad
我地.....不如分手啦
我: 你唔鍾意我喇?
佢: 唔係唔鍾意 我咁講你會唔會開心d?

問埋d心知答案係咩既on9問題黎自取其辱 次次諗番都好後悔做乜要自己攞黎柒
多謝你 你始終都會係我嘅朋友
心諗:仲朋咩友啊 講撚咩 最憎呢句野
你好煩

其實個陣係你追我
我無鐘意過你 我只係習慣有人對我好
我一直都鐘意緊另一個女仔

一齊左2年半 已分手

真係勁傷心
原來做幾多都係白費
你只係想有人對你好
負能量匯聚post
其實我鐘意女人
其實個陣係你追我
我無鐘意過你 我只係習慣有人對我好
我一直都鐘意緊另一個女仔

一齊左2年半 已分手

真係勁傷心
原來做幾多都係白費
你只係想有人對你好

咁撚痴線
你碌鳩細過我好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞