一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
「我仲中意你但係唔想嗌交」
「同你傾電話好似交report咁,其實我地都一齊左咁耐啦可以唔洗成日傾電話啦」
「唔係你唔重要呀係我真係懶啫」
我諗住試下 但都係唔得

利申:佢溝我先 佢拖我先 做乜講到好似我追左佢好耐咁
你咁樣唔怪得你ex唔要你啦(其實唔夾 係完全相處唔到溝通唔到 兩個世界嘅人黎)一齊左好短時間

其實我想講你冇我鍾意嗰樣嘢(完全唔知係乜嘢都冇問落去 咁一開頭你又追我?

頂佢唔順 已分
睇到好心痛 呢到9成嘅說話我另一半都有同我講過
「其實你心入面個個係你EX。」

都一齊左年幾,仲講啲咁嘅野,你有冇睇到我嘅付出。
已分手。
唔太想俾人知你啲嘢 你以前嘅事
突然覺得自己冇拍過拖可能都係一件好事
突然覺得自己冇拍過拖可能都係一件好事

正想講
我諗住試下 但都係唔得

利申:佢溝我先 佢拖我先 做乜講到好似我追左佢好耐咁

試過有一個,佢溝我先,過幾日突然就話我鍾意自己一個人 又過咗一兩個月,長篇大論講晒對唔住 解釋咁,ok 做返fd
跟住又開始追,過多一個月又話,呢個唔係我想要嘅感覺 跟住我無理佢,佢過一個星期又當冇事發生咁,然後佢好似正常返,我哋一齊左一段長嘅時間,突然之間又同我講,我覺得我哋之間好有問題,俾啲時間我靜下 分手吧 我心諗做乜鳩野
分個時又係話諗住試吓之類嘅說話,跟住又話我發現唔係好得

好似一直都係個公仔咁俾人玩 到最後傷心嘅係我無事嘅係佢 由第一次開始就唔應該原諒佢
有時我覺得有你同冇你冇分別
我仲鍾意你 但暫時唔想拍拖
就算係香港 唔搵佢 我返到去都一定會搵佢 我忍唔到唔搵佢
利申:ex longd
點解你無胡師傅既身型既

唔太想俾人知你啲嘢 你以前嘅事

唔得 呢句真係好撚hurt
比個hug你

我都有介意佢某啲事 但唔會因為以前嘅事而影響我地依家嘅關係

不過佢呢句 我每次諗起都好傷心
之後有一次出街撞到佢啲朋友佢fing開咗我走得好快 然後我就知道 我再好都唔會係最好
佢依家訓係我隔離 每次望住佢好安靜咁訓 我都會諗 佢依家係咪仲係咁諗 係咪真係想同我一齊 到底喺佢心入面嘅我係點

Btw佢依家對我真誠咗 好咗好多
就算係香港 唔搵佢 我返到去都一定會搵佢 我忍唔到唔搵佢
利申:ex longd

Long distance系點 ,我就飛喇,吾知點算,大家仲好有愛
加多個先
我完全接受唔到你做過嘅任何嘢
利申:ex
點解一定要搞到咁複雜?
點解唔可以開開心心?

加多個 當時分手後佢同我講
你係個樣好高級嘅肉便器

利申 已分手 不過因為佢而性冷感咗幾年
你入泥未啊
可唔可以教我點鐘意返你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞