一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
突然覺得自己冇拍過拖可能都係一件好事

正想講

岩呀
Ex:
你咁辛苦讀黎做咩啫?唔係諗住自己會考到大學呀嘛?

如果你遇到個比我好嘅男仔,你就走啦

比我靜下,我依家唔想講感情嘅事,唔好逼我

...一個禮拜後,我兜口兜面見到佢拖住條新女,佢扮唔識我,擦身而過
我當下心痛到覺得五臟六腑抽埋一齊咁
「我想自已一個人。」
結果走左去搵第2條女

Same here.
直覺佢講大話,一問就怯,寧願佢呃得徹底啲。
其實個陣係你追我
我無鐘意過你 我只係習慣有人對我好
我一直都鐘意緊另一個女仔

一齊左2年半 已分手

真係勁傷心
原來做幾多都係白費
你只係想有人對你好

咁撚痴線

其實個陣係你追我
我無鐘意過你 我只係想有一個人比我屌
我一直都鐘意緊另一個女仔
但我屌唔到佢,就屌住你先
一齊左2年半 已分手

真係勁傷心
原來做幾多都係白費
你只係想有人比你屌
咁撚痴線[/quote]
係你身上我見唔到將來
就算係香港 唔搵佢 我返到去都一定會搵佢 我忍唔到唔搵佢
利申:ex longd

Long distance系點 ,我就飛喇,吾知點算,大家仲好有愛

立即分手仲帶埋綠帽呀
吾你老母臭閪 系你老母臭閪添呀
有次問佢幾時出街好
佢話:等我睇下xxx,yy,zzz約我幾時先(佢啲朋友)
反正你都冇人約架啦

其實我唔係冇人約 只係將你排係第一位啫⋯⋯

我都有試過
分手前最後一句「根本我同你就唔應該開始」
我相信你會遇到個真心愛你既人
次次有唔開心事同佢講,ex:「做乜同我講?關我咩事?又唔係我o既事」
「你咁o既樣唔想同你出街」所以佢去偷食係無錯
將九成時間心血物質俾曬佢但最後回應係:「其實你係咪去做雞?點解你咁多時間搵我又有錢俾我?」學生時期自己死慳死抵將過半零用錢都用係佢身上

利申一齊左差不多七年,最後都係頂唔順分手 以上都係冰山一角
處理問題已經好煩而家仲要處理你情緒

你唔好整喊我咪唔洗處理
stop watering a dead plant.
我以為你同我一樣都係玩下

你唔好再鐘意我

留名學野做仆街
Ex走左去陪佢前女友 4個鐘唔覆msg
一覆就覆我: 同佢一齊好開心 分手啦

依世都唔會忘記有幾hurt 自己有幾蠢
其實我係隻雞

原來我冇想像中咁鍾意你
其實我地一齊個陣都無開心過
趁大家唔係一齊咁耐 不如早d分開

i know how its feel
好的事情最後雖然結束 感動十分就有十分滿足
錄音唱俾我聽
我地根本冇一齊過
其實我同過人地老公一齊,人地仲有個仔

呢啲野講出嚟做乜
見到你就唔開心
你都on9
痴線
同你一齊好開心,但我地唔係適合走落去既關係,I love you

已散
「我想自已一個人。」
結果走左去搵第2條女

Same here.
直覺佢講大話,一問就怯,寧願佢呃得徹底啲。

「如果我可以自己一個人,我寧願keep住咁樣生活」
我地一開始就係錯
係我錯
錯在唔識拍拖
你好好

我話可唔可以唔好令我覺得堅持落去係錯
佢話 "可能係錯"

我好愛你 但我係咪應該放手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞