一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
我朋友晚晚專車黎接我
btw 追唔到, 但個心聽到都好痛
拍左7年拖既女友同我講
你住係D豪宅隔離,你會唔會覺得自卑?
(本人住仲係住係某區呀爺留落既尞屋)
我呢一世都記得呢一句
(利申,老豆老母都有草左好多錢,會幫我比首期)

如果係我唔使講,一定飛佢
D咁既女共唔到患難
我同你情況差唔多
想當年條女話佢到左結婚年齡,咁個時自己穩得唔多
佢話比1年時間我儲錢,兩個月後佢巳經穩左第二個
仲po 哂係fb放閃,諗起到感觸

到今日算係咁,有2間公司仲有個極好既女朋友
你好煩
你好蠢
你好港女
拍拖好煩

男朋友係d好直接既人 佢覺得直接坦白係最好唔會改 佢覺得我係咁就要講出黎 次次我都扮冇咩事 但其實hurt到仆街
你都唔係我男朋友(講笑咁講)
我好認真咁聽

:你當我係咩?
:我當你係我另一半囉。當㗎咋,唔係真㗎

佢又係講笑咁講,我又係好認真咁聽
你好煩
你好蠢
你好港女
拍拖好煩

男朋友係d好直接既人 佢覺得直接坦白係最好唔會改 佢覺得我係咁就要講出黎 次次我都扮冇咩事 但其實hurt到仆街

拍左7年拖既女友同我講
我呢一世都記得呢一句

D咁既女共唔到患難
我同你情況差唔多

可惜同佢7年,唔知點重新開始
唔關你事
我覺得我冇咗你都會過得好好
拍左7年拖既女友同我講
我呢一世都記得呢一句

D咁既女共唔到患難
我同你情況差唔多

比d時間啦 再唔係快d穩過件
我果個都6年 向前看呀
拍左7年拖既女友同我講
我呢一世都記得呢一句

D咁既女共唔到患難
我同你情況差唔多

我果個都6年 向前看呀

佢講完一刻 我成個人啞左 佢未試過講D錦既野
之後我灰左成個星期。番學冇力,食野冇味
你唔好再煩我啦
我咩都唔知呀
你太垃圾喇, 我要既唔係呢D囉
你算係D咩姐, 要喊自己死埋一二邊喊啦
射左喇?
我唔係睇你唔起,但女人青春係一場賭注,唔能夠賭係唔確定既人身上......

其實依件事真係sad but true
我依家個女朋友大我三年
佢真係賭係我身上
如果我唔爭氣,自己都養唔掂
佢可能真係會要養番我轉頭
始終我岩岩踏入社會,佢已經做左幾年野
所以如果佢搵到一個有能力,比我更好既
我情願佢離開我,去搵依個人
咁樣對佢會更好
拍左7年拖既女友同我講
我呢一世都記得呢一句

D咁既女共唔到患難
我同你情況差唔多

我果個都6年 向前看呀

佢講完一刻 我成個人啞左 佢未試過講D錦既野
之後我灰左成個星期。番學冇力,食野冇味

真心要飛, 如果佢對人o既價值只係用錢去量度, 你都唔會想佢做你阿仔個阿媽啦, 下話?
分手
sorry send錯
唔怪得以前個個男朋友都唔要你啦
唔怪得以前個個男朋友都唔要你啦

你做o左D乜會令佢講呢句咁毒o既o野先?
仆街
由唔知幾時開始,我對你已經無感覺
下,入咗㗎喇?
你真病定扮病

我個個都有講過
我唔係睇你唔起,但女人青春係一場賭注,唔能夠賭係唔確定既人身上......

你值得搵更好嘅人
你鍾意啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞