一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
I never tell you this but even when we are together there are still a few guys that want to go out with me and they are all much more "qualified" than you are

利申: 仲一齊緊但聽完之後好撚心酸

Ex講過一樣既野 即飛左

之後我犯賤問返佢係衝口而出定認真咁講 佢話認真 自從呢次之後我已經冇以前咁愛佢

其實咁樣講完都幾好
即刻知佢份人咁仆街 放低都易好多
你死心啦!你揸911住舊半山咋!
我條新仔揸Aston住紅山呀!
你以為你真係好好?你咁好既話點解佢(我ex)唔要你呀?

我個ex係on9到搵我exex傾
之後同我講話知唔知自己一直以來咩問題
屌我係同佢夾既佢就唔會係我ex啦
咁同問個fail左嗰科考試既人功課有咩分別
死廢柴 垃圾
你係咪當我係兵?

如果你讀神科, 我阿媽可能會接受你

你識女仔朋友都係想上床姐
屌你屌到厭
一齊咗差唔多兩年。

佢話:你唔想我走,你咪對我好啲囉。
我冇愛過你
Ex:本來諗住等半年紀念先講分手
我地根本唔夾
唔好再大家呃大家啦

分左手幾日 仲好掛住你同愛你
我覺得你有d唔夠靚
分手前
我心入面只有你
分左手後
我可能真係未放低佢
佢喊住講:我想搵個高啲有錢啲靚仔啲, 咁講係咪好膚淺

我仲要安慰佢:唔係呀, 好正常
同你一齊我連最基本既開心都冇

明明好多開心既回憶點解你會當一切冇發生過咁
可能我咩都變到無咩所謂
其實我無左你都得
其實我無左你都得

呢句有咩問題
邊個冇左邊個會唔得
由得我自己一個靜下 唔好理我
初戀女朋友好難忘
就算我之後幾咁想搵你 我都會忍落去 都唔會再騷擾你
佢喊住講:我想搵個高啲有錢啲靚仔啲, 咁講係咪好膚淺

我仲要安慰佢:唔係呀, 好正常

呢個笑左
就算我之後幾咁想搵你 我都會忍落去 都唔會再騷擾你

我求你搵翻我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞