一人一句男女朋友最傷你的話

517 回覆
68 Like 3 Dislike
講咗話幾點前訓,而嗰排借咗ac比啊哥打機。佢半夜上水捉我的「ac」過鐘打機,第二日佢就問候我
我:(解釋)
佢:好啊,我信你

下一次
佢:我又見到你半夜上線打機囉
我:(解釋)

再下次
佢:你每次都話點點點點咖啦(發脾氣

所以我錯
明明我都冇講過大話,係佢單方面唔信我
其實個陣係你追我
我無鐘意過你 我只係習慣有人對我好
我一直都鐘意緊另一個女仔

一齊左2年半 已分手

真係勁傷心
原來做幾多都係白費
你只係想有人對你好

咁撚癲 但一齊左兩年半喎?點過?

咪你自己一味付出,仲要唔見得光,佢(她)繼續同第二條仔chat/出街(次數少過同我)
然後又同你講:我知對你好唔公平,對唔住
每次同佢呻佢就問:咁你係咪想完?
但我次次都答佢唔係

exac7tly
屌 其實鐘意一個人無錯
錯就錯在我鐘意你所以比左個機會你傷害我
其實個陣係你追我
我無鐘意過你 我只係習慣有人對我好
我一直都鐘意緊另一個女仔

一齊左2年半 已分手

真係勁傷心
原來做幾多都係白費
你只係想有人對你好

咁撚癲 但一齊左兩年半喎?點過?

咪你自己一味付出,仲要唔見得光,佢(她)繼續同第二條仔chat/出街(次數少過同我)
然後又同你講:我知對你好唔公平,對唔住
每次同佢呻佢就問:咁你係咪想完?
但我次次都答佢唔係

屌 其實鐘意一個人根本無錯
最錯既係我鐘意你 所以我比左個機會你去傷害我
我同朋友想點想做咩出去邊到玩關唔關你事?

大佬,你係網上識嘅朋友我又點知安唔安全呢…
關心有罪
擔心有罪

利申 我從來極力避免打擾他人私隱及自由
屌你好撚煩呀.....唔好再執著係呢D咁既野上面得唔得

利申: 我屌佢...而家都覺回望都覺得好撚過份
咁撚快既
你覺得呢 同同事拍拖散左係咪唔應該再喺度做

好彩A0冇人可以傷到我

巴打你呢句先係最傷
對唔住
我都唔知自己想點

最佳分手台詞

個心痛到冇曬感覺
有次問佢幾時出街好
佢話:等我睇下xxx,yy,zzz約我幾時先(佢啲朋友)
反正你都冇人約架啦

其實我唔係冇人約 只係將你排係第一位啫⋯⋯

I know that feel bro
你冇錢,冇樣,冇身材
我一啲都唔鐘意你,我靜係鐘意你鐘意我
Hurt撚到啊 有冇諗過你講完依番說話
我可能會記成世架
我同你一齊返 但係得個殼你會開心咩?
係咪入左?
同第2個男仔玩曖昧
最後同個男仔夾份玩我
仲話令你有hard feeling真係唔好意思
明明我咁鐘意你 對你咁好 你咁樣對我
我放唔低我前度
我唔知自己芍你係點
我唔知自己你係點

打錯字
我:我唔會離開你架 等你唔會得翻自己一個
男朋友:無所謂架 我都習慣左自己一個
我唔想去邊都帶住你 好煩

今朝先講完
放過我ok?

呢句一聽就可以即刻流眼淚
我唔係睇你唔起,但女人青春係一場賭注,唔能夠賭係唔確定既人身上......

其實依件事真係sad but true
我依家個女朋友大我三年
佢真係賭係我身上
如果我唔爭氣,自己都養唔掂
佢可能真係會要養番我轉頭
始終我岩岩踏入社會,佢已經做左幾年野
所以如果佢搵到一個有能力,比我更好既
我情願佢離開我,去搵依個人
咁樣對佢會更好

Sad but true 有啲說話真係入心入肺!難聽過粗口

我都聽過一句,條女話:女人青春有限,我唔係好等得好耐架昨!呢句說話咩意思? 你隨口up都好,但真係 係逼我求婚定點勁樣呢?始終大家岩岩開始事業

我反而覺得
如果真係愛佢,我都會想佢有好既將來
同時都希望同佢有將來
但若自己冇能力,而佢又搵到個更好既,我會想佢跟個更好。因為我真係太錫佢

巴打咁偉大?割愛都得? 自問無咁偉大啦
「喊咩呀你又?」
「我最撚憎人喊」

我都知我係喊包,唔通表達唔開心既權利都冇咩
完啦
(考試期間)
ex : 我覺得你太俾心機讀書啦,唔愛我啦,我地分手啦

只係冇其他選擇下 我先會簡你
呢句我記一世
好彩我依加總算考到紀律部隊(非警察),
都叫做有小小條件先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞