[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike
英國《太陽報》報道,曼聯門將迪基亞的歌手女友Edurne Garcia正在馬德里物色房子,準備等候男友回到西班牙,意味2015年夏天幾乎加盟「銀河艦隊」皇家馬德里的迪基亞有可能在今夏脫「魔」。

盛傳Edurne不喜歡曼徹斯特、她亦是迪基亞之前幾乎重返家鄉馬德里上「艦」的主要原因之一,而據《太陽報》引述《Diario Gol》報道,31歲的Edurne正在馬德里物色扆子,希望有更大地方可以與迪基亞發展家庭。由於基羅拿華斯表現不穩定,皇馬希望在季尾找到適合的門將代替他,令迪基亞再次有機會上「艦」。

正臭雞
英國《太陽報》報道,曼聯門將迪基亞的歌手女友Edurne Garcia正在馬德里物色房子,準備等候男友回到西班牙,意味2015年夏天幾乎加盟「銀河艦隊」皇家馬德里的迪基亞有可能在今夏脫「魔」。

盛傳Edurne不喜歡曼徹斯特、她亦是迪基亞之前幾乎重返家鄉馬德里上「艦」的主要原因之一,而據《太陽報》引述《Diario Gol》報道,31歲的Edurne正在馬德里物色扆子,希望有更大地方可以與迪基亞發展家庭。由於基羅拿華斯表現不穩定,皇馬希望在季尾找到適合的門將代替他,令迪基亞再次有機會上「艦」。

正臭雞

之前已經係咁講 上年走唔到今年走
Btw唔想佢走

都係個句 邊個做你地咪又係要返工返學
唔會因爲薯片做你地會改變左依個routine
睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

租金一路加, 樓價一路升, 每日150賤種蝗
邊個做真係WFC

後面一路洗緊牌 造假牌
邊個出手派牌 玩鋤dee定抽大細
又有乜分別

租金樓價根本唔可能降啦 (除非支爆)
支那人黎依個係唔會改

所以葉瘤先係真女神

葉瘤應該會做得最柒,民怨又爆煲

林鄭做就唔會爆咩

葉瘤係報仇
差好遠

港豬根本最易管
淋鄭上場宣佈每隻有身份證既港豬派一萬
咩民怨都無哂啦

都係個句 邊個做你地咪又係要返工返學
唔會因爲薯片做你地會改變左依個routine
睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

租金一路加, 樓價一路升, 每日150賤種蝗
邊個做真係WFC

後面一路洗緊牌 造假牌
邊個出手派牌 玩鋤dee定抽大細
又有乜分別

支那人黎依個係唔會改

所以葉瘤先係真女神

林鄭做就唔會爆咩

葉瘤係報仇
差好遠

港豬根本最易管
咩民怨都無哂啦

一萬不了, 確保上樓機會有十年前水平已經夠

以前窮既公屋話抽就有
做文職可以上居屋幾十萬
做左幾年升到經理, 上普通私樓百零二百萬

支那人黎依個係唔會改

所以葉瘤先係真女神

林鄭做就唔會爆咩

葉瘤係報仇
差好遠

港豬根本最易管
咩民怨都無哂啦

以前窮既公屋話抽就有
做文職可以上居屋幾十萬

對港豬 年年派錢包解決哂問題
1萬太多 5000啦 銀行業既人又多謝佢
香港人又多謝佢 包無遊行
普巴同馬仔都冇入選法國?

支那人黎依個係唔會改

所以葉瘤先係真女神

林鄭做就唔會爆咩

葉瘤係報仇
差好遠

港豬根本最易管
咩民怨都無哂啦

以前窮既公屋話抽就有
做文職可以上居屋幾十萬

派錢係短期內塞住港豬把口
長遠都要搞房屋醫療呢d基本問題

林鄭做就唔會爆咩

葉瘤係報仇
差好遠

港豬根本最易管
咩民怨都無哂啦

以前窮既公屋話抽就有
做文職可以上居屋幾十萬

塞住把先可以解決分裂既問題
房屋依啲點搞都搞唔掂架啦
點都高 一係就政府搞 政府搞又話干預市場

林鄭做就唔會爆咩

葉瘤係報仇
差好遠

港豬根本最易管
咩民怨都無哂啦

以前窮既公屋話抽就有
做文職可以上居屋幾十萬

塞住把先可以解決分裂既問題
房屋依啲點搞都搞唔掂架啦
點都高 一係就政府搞 政府搞又話干預市場

唔使壓低樓價, 年年整返1萬幾千居屋單位等大家當抽六合彩
咁又少班人嘈
普巴同馬仔都冇入選法國?

係咪剩係睇精華所以咩都唔知
其實係我地年青一輩睇唔到前境睇唔到將來加埋社會太多荒謬嘅事先會感到絕望
其實係我地年青一輩睇唔到前境睇唔到將來加埋社會太多荒謬嘅事先會感到絕望

就算我呢d唔年輕既一輩, 都覺得個社會好荒謬
成功既標準就係睇你搵唔搵到錢, 無人理你呃呃氹氹定炒呢樣炒個樣
後生仔正正經經根本睇唔到有將來
派錢其實無用 心理安慰都做唔到
自己去個旅行都唔夠

正臭雞

Btw唔想佢走

皇馬選主席 , 走鳩硬
自己去個旅行都唔夠

林鄭當選之後 心情仲差過曼狗打多個都1:1般尼矛夫
自己去個旅行都唔夠

駁唔到 去一轉旅行都洗萬幾兩萬
多得個幾千都唔差在
林鄭當選之後 心情仲差過曼狗打多個都1:1般尼矛夫

點解呢?

正臭雞

Btw唔想佢走

皇馬選主席 , 走鳩硬

依個真 選主席通常都會買粒星返去蝗
自己去個旅行都唔夠

多得個幾千都唔差在

供樓一個月都供唔到la 一萬
自己去個旅行都唔夠

多得個幾千都唔差在

依句真 無錢既後生仔18歲真係好去排定公屋
排到30應該有單人既
自己去個旅行都唔夠

多得個幾千都唔差在

排到30應該有單人既

過到入息咩$10,970
自己去個旅行都唔夠

多得個幾千都唔差在

排到30應該有單人既

過到入息咩$10,970

學生個時申請?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞