[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike
有lin打攻中要乜鬼基沙文
有lin打攻中要乜鬼基沙文

做Lin 後備

除非dybala愛回家去疤啦,如果唔係都無咩可能
《曼徹斯特晚報》的報導稱,基沙文身邊的人相信,曼聯收購基沙文的交易已經接近完成了。該報稱基沙文的轉會費會高達8600萬鎊(約1億歐元),不過錢對於曼聯來說並不是什麼問題。馬體會方面也認為,如果有球隊給出這個買斷條款的價格,他們將很難留人。此前接受採訪時,基沙文對轉會曼聯的問題都有意迴避。《曼徹斯特晚報》稱,如今他身邊的朋友都相信基沙文轉會曼聯會成為現實。

摩連奴希望在今夏重組曼聯的攻擊線,朗尼很有可能會離隊,伊巴謙莫域則會續約一年,基沙文的到來可以很好的緩解伊巴謙莫域身上的入球壓力。曼聯此前也關注過愛華頓的盧卡古,不過《曼徹斯特晚報》稱,曼聯只是觀察盧卡古,但並沒有展現出很強烈的興趣。

施蒙尼被問到基沙文是否可能離開時說:「是的,因為合約中有買斷條款,所以我沒法保證留下他。之前他告訴我,如果我留下,他會留下。但從現在起我也不知道會發生什麼。他不會讓我強留他,我也沒有強留過哥斯達或法卡奧。那些和我出生入死的球員,我尊重他們的每一個決定。」

一日未done deal都唔撚信

姐係唔係話基沙文黎梗
但係唔黎我地度仲可以去邊啊

車路士 , 曼城 , 慕仁拜尼黑

除非dybala愛回家去疤啦,如果唔係都無咩可能

就算dybala走 我都唔撚信佢去狙
狙比唔比得起人工呀?
仲有壯年去意假?
原來fifa 已經無左小豬了
坐係四季到等左beckham 2個鐘
諗緊返唔返歸好..

你而家走=曬左等果兩粒鐘

唔係好sure佢係咪住四季
不過暫時係ig見唔到有人撞到佢

得返18%電

佢唔係住四季喎
諗緊返唔返歸好..

得返18%電

佢唔係住四季喎

咁係邊

據我所知佢尋晚就住奕居,今晚好似未必再係到住
諗緊返唔返歸好..

得返18%電

佢唔係住四季喎

咁係邊

據我所知佢尋晚就住奕居,今晚好似未必再係到住

thx

唔想再搏,我去機場搏算。

唔知佢幾點機都坐咩機都有d難我自己覺得,又唔知佢其實走左未
中東轉機去英國冇得手帶IPAD
屎波傷左
屎波傷左

慢慢養傷
屎波傷左

害人害己
屎波傷左

慢慢養傷

屌 中堅得返rojo同b仔
Manchester United defender Chris Smalling has been forced to pull out of the England squad for their World Cup qualifier against Lithuania.

Smalling joins Phil Jones in having returned to Old Trafford after his team-mate picked up an injury that ruled him out of Wednesday's clash with Germany.
屎波傷左

傷左都咁開心
諗下四月點算好過啦
屎波傷左

慢慢養傷

搵邊個頂

沙比
我盲/卡膠/文沙都可以客串下既
屎波傷左

慢慢養傷

搵邊個頂

又夠鐘考牌
屎波傷左

慢慢養傷

搵邊個頂

沙比

諗起條後防左至右係 梳b 卡膠 阿盲 大米 就
屎波傷左

慢慢養傷

搵邊個頂

又夠鐘考牌

睇我表演啦 今次一定合格
屎波傷左

慢慢養傷

搵邊個頂

沙比

諗起條後防左至右係 梳b 卡膠 阿盲 大米 就

紅字carry 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞