[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike
報導稱曼聯為麥巴比送上了兩份報價,第一份報價金額就達到了8000萬歐元但遭到了拒絕,在摩納哥淘汰曼城後,曼聯又送上了一份1.1億歐元的報價但還是被拒絕。據悉摩納哥目前並不想出售麥巴比,他們把這位天才前鋒視作是球隊未來計劃的基石。 

在花大價錢引進優秀球員這方面摩連奴從不遲疑,去年夏天他就從祖記天價簽回了法國中場保羅普巴,此外伊巴謙莫域已經身處職業生涯尾聲階段,曼聯攻擊線更新換代也在摩連奴的計劃之中。18歲的麥巴比本賽季表現出色,32場比賽奉獻了19球和11次助攻。 

另外據《阿斯報》報導,如果能淘汰多蒙特在歐冠賽場更進一步的話,麥巴比的身價將繼續上漲,球員身邊人表示期待報價上漲到1.5億歐元

痴線 踢一季好波就值幾千萬
咁我地馬仔咪值1億

係咁嫁啦,再踢多季好波先買就真係成億嫁喇

打唔打到右翼?
Btw 五千萬加 add on可以考慮

依家右翼要做埋防守
要搵個華西咁完美既男人唔易架

右翼勁就唔駛華西打成條啦
下季又換半隊

唔駛多
入6個夠
下季又換半隊

唔駛多
入6個夠

中堅Lin 我 盧卡古
仲有邊個
下季又換半隊

唔駛多
入6個夠

中堅Lin 我 盧卡古
仲有邊個

有你又邊有盧卡古
報導稱曼聯為麥巴比送上了兩份報價,第一份報價金額就達到了8000萬歐元但遭到了拒絕,在摩納哥淘汰曼城後,曼聯又送上了一份1.1億歐元的報價但還是被拒絕。據悉摩納哥目前並不想出售麥巴比,他們把這位天才前鋒視作是球隊未來計劃的基石。 

在花大價錢引進優秀球員這方面摩連奴從不遲疑,去年夏天他就從祖記天價簽回了法國中場保羅普巴,此外伊巴謙莫域已經身處職業生涯尾聲階段,曼聯攻擊線更新換代也在摩連奴的計劃之中。18歲的麥巴比本賽季表現出色,32場比賽奉獻了19球和11次助攻。 

另外據《阿斯報》報導,如果能淘汰多蒙特在歐冠賽場更進一步的話,麥巴比的身價將繼續上漲,球員身邊人表示期待報價上漲到1.5億歐元

咁我地馬仔咪值1億

係咁嫁啦,再踢多季好波先買就真係成億嫁喇

打唔打到右翼?
Btw 五千萬加 add on可以考慮

依家右翼要做埋防守
要搵個華西咁完美既男人唔易架

右翼勁就唔駛華西打成條啦

mk唔勁咩,咪又係華西打曬...
下季又換半隊

唔駛多
入6個夠

中堅Lin 我 盧卡古
仲有邊個

有你又邊有盧卡古

是但啦
我曼大把錢
點解條琴晚入波既大陸狗咁撚串既????
下季又換半隊

唔駛多
入6個夠

中堅Lin 我 盧卡古
仲有邊個

有你又邊有盧卡古

是但啦
我曼大把錢

之前話 我要靠基佬特係前面開路先發揮到
盧卡古又可以接廢老班 又可以幫我開路
下季又換半隊

唔駛多
入6個夠

中堅Lin 我 盧卡古
仲有邊個

有你又邊有盧卡古

是但啦
我曼大把錢

semedo bakayako fabino

支那狗咁撚上下啦,
打6場先嬴1場排尾2, 都仲好意思串
十鳩幾億人都搵唔到11個踢得掂
下季又換半隊

唔駛多
入6個夠

中堅Lin 我 盧卡古
仲有邊個

有你又邊有盧卡古

是但啦
我曼大把錢

B.Sliva bakayako semedo
基沙文 盧卡古 白lin
搞掂

支那狗咁撚上下啦,

得罪講句 成個支那都係撚屌

支那狗咁撚上下啦,

得罪講句 成個支那都係撚屌

on9? 邊撚洗得罪講句
事實就要大大聲咁講出黎啦
下季又換半隊

唔駛多
入6個夠

中堅Lin 我 盧卡古
仲有邊個

有你又邊有盧卡古

是但啦
我曼大把錢

B.Sliva bakayako semedo
基沙文 盧卡古 白lin
搞掂

華拉提 華拉尼
我最唔撚明係明明對韓國
點解會向香港開火?
我最唔撚明係明明對韓國
點解會向香港開火?

我都有樣野唔撚明 佢地屌香港人boo國歌
人地泡菜唱國歌果陣班中國撚屌又boo人?
我最唔撚明係明明對韓國
點解會向香港開火?

班友玻璃心, 當日笑柒佢地支那狗嬴唔到香港

咁我地馬仔咪值1億

就係上次賣馬仔蝕左俾我地今次點都唔低價放

咁我地馬仔咪值1億

條友sm曼城
連基沙文都係fb讚佢
Beckham依家係香港?

Photo?

咁我地馬仔咪值1億

咁都叫蝕?
分分鐘收成8000萬播

係9龍灣

係9龍灣

係播見到ig
想撞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞