[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike
報導稱曼聯為麥巴比送上了兩份報價,第一份報價金額就達到了8000萬歐元但遭到了拒絕,在摩納哥淘汰曼城後,曼聯又送上了一份1.1億歐元的報價但還是被拒絕。據悉摩納哥目前並不想出售麥巴比,他們把這位天才前鋒視作是球隊未來計劃的基石。 

在花大價錢引進優秀球員這方面摩連奴從不遲疑,去年夏天他就從祖記天價簽回了法國中場保羅普巴,此外伊巴謙莫域已經身處職業生涯尾聲階段,曼聯攻擊線更新換代也在摩連奴的計劃之中。18歲的麥巴比本賽季表現出色,32場比賽奉獻了19球和11次助攻。 

另外據《阿斯報》報導,如果能淘汰多蒙特在歐冠賽場更進一步的話,麥巴比的身價將繼續上漲,球員身邊人表示期待報價上漲到1.5億歐元

痴線 踢一季好波就值幾千萬
咁我地馬仔咪值1億

其實馬仔個價最高都可以去到86m
差唔多成億euros

如果睇今季表現...馬仔都係貴左
啱啱黎個陣話過就過真係幾好J

上季做進攻重心 打左53場 4400分鐘 18球10助攻
今季唔係重心 打左29場 1800分鐘 7球6助攻
真係差左?同齡有邊個係頂級聯賽可以有佢既表現?

Agger 上季馬仔係做到人地25/26歲既野 今季只係做番21歲仔既成績 個人覺得唔算差好多

今季馬仔都唔差

如果80m買馬仔, 第一年黎係踢到今年咁
問心個句丫, 大家屌唔屌先

拿, 我唔係反馬架下, 不過佢上年實在太好J

我今年上陣機會又少下 , 其他隊開始知我咩料
下下邊路1對2,3 又無支援
咁既數據算係咁啦
報導稱曼聯為麥巴比送上了兩份報價,第一份報價金額就達到了8000萬歐元但遭到了拒絕,在摩納哥淘汰曼城後,曼聯又送上了一份1.1億歐元的報價但還是被拒絕。據悉摩納哥目前並不想出售麥巴比,他們把這位天才前鋒視作是球隊未來計劃的基石。 

在花大價錢引進優秀球員這方面摩連奴從不遲疑,去年夏天他就從祖記天價簽回了法國中場保羅普巴,此外伊巴謙莫域已經身處職業生涯尾聲階段,曼聯攻擊線更新換代也在摩連奴的計劃之中。18歲的麥巴比本賽季表現出色,32場比賽奉獻了19球和11次助攻。 

另外據《阿斯報》報導,如果能淘汰多蒙特在歐冠賽場更進一步的話,麥巴比的身價將繼續上漲,球員身邊人表示期待報價上漲到1.5億歐元

痴線 踢一季好波就值幾千萬
咁我地馬仔咪值1億

其實馬仔個價最高都可以去到86m
差唔多成億euros

如果睇今季表現...馬仔都係貴左
啱啱黎個陣話過就過真係幾好J

Agger 上季馬仔係做到人地25/26歲既野 今季只係做番21歲仔既成績 個人覺得唔算差好多

今季馬仔都唔差

咁既數據算係咁啦

呢樣先慘, 見佢俾人逼甩都無人幫
無記錯佢拍肥疏個場唔錯...好似係
以現時個陣睇 , 我最想試下同羊夾

諗起都硬

諗起都硬

羊同邊個夾都硬架啦
出波又出到 夾人又夾到
但有時馬仔真係過份著重佢自己既能力
有時一對二佢都扭 你當你自己係華西 羊仔咩

今季馬仔都唔差

咁既數據算係咁啦

好多次shaw走空左佢都唔交 係要扭
成個廢版nani咁

今季馬仔都唔差

咁既數據算係咁啦

成個廢版nani咁

咁我記錯, 記得有場佢唔知拍邊個, 即刻生猛返

諗起都硬

羊同邊個夾都硬架啦
出波又出到 夾人又夾到

又打飛機

諗起都硬

羊同邊個夾都硬架啦
出波又出到 夾人又夾到

又打飛機

有能力都唔可以打飛機

今季馬仔都唔差

咁既數據算係咁啦

成個廢版nani咁

真係無咩印象 , 今季SHAW都咁少出

BTW, 希望多番少少出場時間比我進步啦

諗起都硬

羊同邊個夾都硬架啦
出波又出到 夾人又夾到

又打飛機

有能力都唔可以打飛機

上季嘅馬仔扭波唔差得過羊啦
唔計洛賓 , 仲有無邊個球員好似華西咁單蹄而又可以係大球會立足到
唔計洛賓 , 仲有無邊個球員好似華西咁單蹄而又可以係大球會立足到

華西同撚羊都有雙腳 係唔用

Giggs?

迷羊 開始爵士化

華西真係有咩
見佢普通傳波都要死去右腳先傳

華西真係有咩

三四年前就係 呢兩年不知幾多左腳出波
假獌

有邊個英超球員剩得一隻腳

華西真係有咩

華西做到洛賓咁就正
你明明知佢下一步想點, 但係就硬係mark唔到

華西真係有咩

華西做到洛賓咁就正

華西邊識內切 同埋佢d傳中要搶點前鋒 定點站莊要撚羊先識斬

華西真係有咩

假獌

係咪有咩誤會
The 30-year-old explained: "There was a misunderstanding between myself and the manager, Louis van Gaal. He asked me what squad number I wanted, and I said 22.

"But he must have thought I’d said 21 because he told me if I wanted that number, I would have to go and speak with Ander Herrera. Anyway, it turned out Nick Powell had recently changed to 22, so I just said that no.20 would do fine.

華西真係有咩

假獌

係咪有咩誤會

今年華西同以前比係多左好多左腳出波喎

華西真係有咩

華西做到洛賓咁就正

華西邊識內切 同埋佢d傳中要搶點前鋒 定點站莊要撚羊先識斬

小豆
v92你條撚屌
The 30-year-old explained: "There was a misunderstanding between myself and the manager, Louis van Gaal. He asked me what squad number I wanted, and I said 22.

"But he must have thought I’d said 21 because he told me if I wanted that number, I would have to go and speak with Ander Herrera. Anyway, it turned out Nick Powell had recently changed to 22, so I just said that no.20 would do fine.

諗起都硬

羊同邊個夾都硬架啦
出波又出到 夾人又夾到

羊近幾季係好
但羊都柒過2季以上 拎住個波唔敢去下下回後
傳中望都唔望9斬 個2季柒到比人百屌
食完雀屎先勁返
馬仔柒極都係柒得半季
華西著7號都柒過啦
馬仔今季有時柒d,但未到柒到係打少個個種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞