[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike
成日都懷疑呢d 係咪真係個球員簽

皇巴果啲好多代簽
曼同拜大部分係真簽

2月寄哂成隊咁濟
暫時收到大佬寧同福

E巴 月巴唔會覆 普巴機率好低
巴打有冇收過ddg?聽講好少回信

呂布應該唔會覆,普巴都接近無見過
月巴好似回印簽only
至於德甲果邊你只要點名要邊個球員佢都會俾你,仲要幾快下

普巴加盟以黎淨係見過一張簽名卡(可能我見識少)
今年未見過月巴印簽
多蒙特未必
fd想要pulisic 結果比左reus同gotze印簽

多蒙特我想要Tuchel同gotze 佢都俾左我~

無名氣真係咪教大會
重有個陣木仔新上 咩都唔識

有冇有統計過當年木仔俾呢到班巴打屌過幾多次

椰子定木仔多啲

木仔頭兩年 次次轉會都屌

家下成班木神前木神後

木囝典刀系木囝, 卡膠典刀系卡膠

hehe係咪最成功既收購

不 馬達

ching ho ball
寄比牙lin應該好快覆

駁五刀

成日都懷疑呢d 係咪真係個球員簽

皇巴果啲好多代簽
曼同拜大部分係真簽

2月寄哂成隊咁濟
暫時收到大佬寧同福

E巴 月巴唔會覆 普巴機率好低
巴打有冇收過ddg?聽講好少回信

呂布應該唔會覆,普巴都接近無見過
月巴好似回印簽only
至於德甲果邊你只要點名要邊個球員佢都會俾你,仲要幾快下

普巴加盟以黎淨係見過一張簽名卡(可能我見識少)
今年未見過月巴印簽
多蒙特未必
fd想要pulisic 結果比左reus同gotze印簽

多蒙特我想要Tuchel同gotze 佢都俾左我~

真簽定印簽?呢排得印簽,完全冇真簽
諗住寄波衫比reus簽

印簽咋
年半前寄過比c9無覆到
寄比牙lin應該好快覆

駁五刀

年半前寄過比c9無覆到

C9會間中覆 係咪冇貼郵票定寄失

果排有單新聞話佢逐封親手覆 我就寄左
無貼郵票呀 邊度搵比佢
坐係四季到等左beckham 2個鐘
諗緊返唔返歸好..

你而家走=曬左等果兩粒鐘
年半前寄過比c9無覆到

C9會間中覆 係咪冇貼郵票定寄失

果排有單新聞話佢逐封親手覆 我就寄左
無貼郵票呀 邊度搵比佢

我通常係淘寶淘幾份1.9歐郵票
我覺得似寄失

我覺得小豬都似係會覆果種黎
諗緊返唔返歸好..

唔係好sure佢係咪住四季
不過暫時係ig見唔到有人撞到佢

得返18%電

可能佢去左薯片集會未番呢
諗緊返唔返歸好..

唔係好sure佢係咪住四季
不過暫時係ig見唔到有人撞到佢

得返18%電

可能佢去左薯片集會未番呢

睇人ig 佢好似仲係灣仔會展睇art

Art Basel有排行
拉鳩
《曼徹斯特晚報》的報導稱,基沙文身邊的人相信,曼聯收購基沙文的交易已經接近完成了。該報稱基沙文的轉會費會高達8600萬鎊(約1億歐元),不過錢對於曼聯來說並不是什麼問題。馬體會方面也認為,如果有球隊給出這個買斷條款的價格,他們將很難留人。此前接受採訪時,基沙文對轉會曼聯的問題都有意迴避。《曼徹斯特晚報》稱,如今他身邊的朋友都相信基沙文轉會曼聯會成為現實。

摩連奴希望在今夏重組曼聯的攻擊線,朗尼很有可能會離隊,伊巴謙莫域則會續約一年,基沙文的到來可以很好的緩解伊巴謙莫域身上的入球壓力。曼聯此前也關注過愛華頓的盧卡古,不過《曼徹斯特晚報》稱,曼聯只是觀察盧卡古,但並沒有展現出很強烈的興趣。

施蒙尼被問到基沙文是否可能離開時說:「是的,因為合約中有買斷條款,所以我沒法保證留下他。之前他告訴我,如果我留下,他會留下。但從現在起我也不知道會發生什麼。他不會讓我強留他,我也沒有強留過哥斯達或法卡奧。那些和我出生入死的球員,我尊重他們的每一個決定。」

一日未done deal都唔撚信

姐係唔係話基沙文黎梗
但係唔黎我地度仲可以去邊啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞