[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike
我有少少掛住肥西了
望起盲有得重返中堅就興奮
我有少少掛住肥西了

日日都掛
我有少少掛住肥西了

日日都掛

反西=假曼
認真 有好野益手足 我識人可以平賣今年曼波衫,最低一折

連章連字齊碼 ?
keane好似幾ok喎
keane好似幾ok喎

唔知係邊隊青訓呢
爵士終於搵到自己最佳位置
就係出面公海同班垃圾玩

連章連字齊碼 ?

連章連字齊碼 ?

連章連字齊碼 ?

連章連字齊碼 ?

加多少少可以訂埋fifa

連章連字齊碼 ?

連章連字齊碼 ?

加多少少可以訂埋fifa

pm ed
https://t.me/lihkgluger
拜託tg我,好有性

咪撚再講埋d on9 野fake d 巴打啦
好撚on9
玩左咁撚多年
https://t.me/lihkgluger
拜託tg我,好有性

自己搵koreaferguson

好撚on9
玩左咁撚多年

講左幾年姐都係
當年心諗有無呀一折 點知今年先發現...
原來係fake
11 點 Liverpool Legends vs Real Madrid Legends

好撚on9
玩左咁撚多年

講左幾年姐都係
原來係fake

貨量有限者
訂唔到又唔好話fake

好撚on9
玩左咁撚多年

講左幾年姐都係
原來係fake

貨量有限者
訂唔到又唔好話fake

咪係

上年入晒三件連字章

好撚on9
玩左咁撚多年

講左幾年姐都係
原來係fake

貨量有限者
訂唔到又唔好話fake

我屌你

好撚on9
玩左咁撚多年

講左幾年姐都係
原來係fake

貨量有限者
訂唔到又唔好話fake

咪係

上年入晒三件連字章

可唔可以話我知點訂 好想訂件主場印羊

好撚on9
玩左咁撚多年

講左幾年姐都係
原來係fake

貨量有限者
訂唔到又唔好話fake

咪係

上年入晒三件連字章

可唔可以話我知點訂 好想訂件主場印羊

直接搵 寒肺 啦
now.com體育】曼聯摩連奴沒有因國際賽期空檔閒著,他日前往克羅地亞觀看克國1:0勝烏克蘭的比賽,難免被猜測此行是為了收購目標比列錫和波索域而來。

近日盛傳曼聯領隊摩連奴有意在今夏以3500萬鎊轉會費收購國際米蘭中場比列錫(Ivan Perisic),而被摩佬看中的,還有他的隊友波索域(Marcelo Brozovic),克羅地亞周五主場迎戰烏克蘭,摩佬就被發現置身球場,收購一事自然升溫。

英國《鏡報》指,摩連奴前往觀看這場比賽前,更與著名球探米積杜域見面,令現身球場為「睇辦」之說更可信,然而,摩佬一場看齊兩位國米中場的如意算盤就未能敲響,因為比列錫在這場比賽中並沒上陣。

然而,摩佬另一目標波索域則踢足全場90分鐘,至補時階段,才由另一克國中場馬高洛治後備入替被換出。

《鏡報》指,對比列錫感興趣的球會,還不止曼聯一間,盛傳車路士和利物浦也對該28歲中場球員虎視眈眈。
now.com體育】曼聯摩連奴沒有因國際賽期空檔閒著,他日前往克羅地亞觀看克國1:0勝烏克蘭的比賽,難免被猜測此行是為了收購目標比列錫和波索域而來。

近日盛傳曼聯領隊摩連奴有意在今夏以3500萬鎊轉會費收購國際米蘭中場比列錫(Ivan Perisic),而被摩佬看中的,還有他的隊友波索域(Marcelo Brozovic),克羅地亞周五主場迎戰烏克蘭,摩佬就被發現置身球場,收購一事自然升溫。

英國《鏡報》指,摩連奴前往觀看這場比賽前,更與著名球探米積杜域見面,令現身球場為「睇辦」之說更可信,然而,摩佬一場看齊兩位國米中場的如意算盤就未能敲響,因為比列錫在這場比賽中並沒上陣。

然而,摩佬另一目標波索域則踢足全場90分鐘,至補時階段,才由另一克國中場馬高洛治後備入替被換出。

《鏡報》指,對比列錫感興趣的球會,還不止曼聯一間,盛傳車路士和利物浦也對該28歲中場球員虎視眈眈。

7 , 8 月 到底要買幾多個人
http://now.com體育】曼聯摩連奴沒有因國際賽期空檔閒著,他日前往克羅地亞觀看克國1:0勝烏克蘭的比賽,難免被猜測此行是為了收購目標比列錫和波索域而來。

兩件都一般料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞