[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike

Lin暫時入左幾多球

3,定4好似

10球窄啲

翼位佢出場時間最少
但係平均chance create係最高

唔使睇名都知邊個答

Lin暫時入左幾多球

3,定4好似

10球窄啲

翼位佢出場時間最少

唔使睇名都知邊個答

Lin暫時入左幾多球

3,定4好似

10球窄啲

翼位佢出場時間最少

唔使睇名都知邊個答

大家好珍惜尼緊3個月既9up時間啦
過埋就冇架啦

我都totally no mood 9up了

why ar

雖然我都預左777會贏
但係,我都係接受唔到

有咩好接唔接受到,唔通薯片贏就值得開心咩

777做又可以積下民怨,幾好呀

都係個句 邊個做你地咪又係要返工返學
唔會因爲薯片做你地會改變左依個routine
睇開啲啦各位

Lin暫時入左幾多球

3,定4好似

10球窄啲

翼位佢出場時間最少

唔使睇名都知邊個答

3,定4好似

10球窄啲

翼位佢出場時間最少

唔使睇名都知邊個答

準備1001了
準備1001了

你咪搶1001呀
過埋就冇架啦

why ar

雖然我都預左777會贏
但係,我都係接受唔到

睇開啲啦各位

林鄭=真絕望
薯片=假希望
經過咁多次假希望,我不如要真絕望
準備1001了

你咪搶1001呀

唔係比個777佢歎
準備1001了

你咪搶1001呀

唔係比個777佢歎

畀佢搶又冇咩所謂, 我今次想睇777負皮
過埋就冇架啦

why ar

雖然我都預左777會贏
但係,我都係接受唔到

睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d
過埋就冇架啦

why ar

雖然我都預左777會贏
但係,我都係接受唔到

睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

租金一路加, 樓價一路升, 每日150賤種蝗
邊個做真係WFC
過埋就冇架啦

why ar

雖然我都預左777會贏
但係,我都係接受唔到

睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

邊個做真係WFC

後面一路洗緊牌 造假牌
邊個出手派牌 玩鋤dee定抽大細
又有乜分別

雖然我都預左777會贏
但係,我都係接受唔到

睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

邊個做真係WFC

後面一路洗緊牌 造假牌
又有乜分別

租金樓價根本唔可能降啦 (除非支爆)
支那人黎依個係唔會改
畀佢搶又冇咩所謂, 我今次想睇777負皮

邊到有咁多位手足比到777

雖然我都預左777會贏
但係,我都係接受唔到

睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

邊個做真係WFC

後面一路洗緊牌 造假牌
又有乜分別

支那人黎依個係唔會改

所以葉瘤先係真女神

睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

邊個做真係WFC

後面一路洗緊牌 造假牌
又有乜分別

支那人黎依個係唔會改

所以葉瘤先係真女神

葉瘤應該會做得最柒,民怨又爆煲

睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

邊個做真係WFC

後面一路洗緊牌 造假牌
又有乜分別

支那人黎依個係唔會改

所以葉瘤先係真女神

林鄭做就唔會爆咩

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

邊個做真係WFC

後面一路洗緊牌 造假牌
又有乜分別

支那人黎依個係唔會改

所以葉瘤先係真女神

林鄭做就唔會爆咩

唔知,但係葉瘤最on9

睇開啲啦各位

邊個做都只係pr的分別
大體的政策咪又果d

邊個做真係WFC

後面一路洗緊牌 造假牌
又有乜分別

支那人黎依個係唔會改

所以葉瘤先係真女神

林鄭做就唔會爆咩

葉瘤係報仇
差好遠
英國《太陽報》報道,曼聯門將迪基亞的歌手女友Edurne Garcia正在馬德里物色房子,準備等候男友回到西班牙,意味2015年夏天幾乎加盟「銀河艦隊」皇家馬德里的迪基亞有可能在今夏脫「魔」。

盛傳Edurne不喜歡曼徹斯特、她亦是迪基亞之前幾乎重返家鄉馬德里上「艦」的主要原因之一,而據《太陽報》引述《Diario Gol》報道,31歲的Edurne正在馬德里物色扆子,希望有更大地方可以與迪基亞發展家庭。由於基羅拿華斯表現不穩定,皇馬希望在季尾找到適合的門將代替他,令迪基亞再次有機會上「艦」。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞