[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike
唔計洛賓 , 仲有無邊個球員好似華西咁單蹄而又可以係大球會立足到

華西同撚羊都有雙腳 係唔用

華西真係有咩
見佢普通傳波都要死去右腳先傳

華西做到洛賓咁就正
你明明知佢下一步想點, 但係就硬係mark唔到

華西邊識內切 同埋佢d傳中要搶點前鋒 定點站莊要撚羊先識斬

小豆
v92你條撚屌

唔洗怕 下年有基沙文
唔計洛賓 , 仲有無邊個球員好似華西咁單蹄而又可以係大球會立足到

華西真係有咩

華西做到洛賓咁就正

小豆
v92你條撚屌

唔洗怕 下年有基沙文

華西真係有咩

華西做到洛賓咁就正

小豆
v92你條撚屌

唔洗怕 下年有基沙文

點知買左神鋒基奧特🤔

華西真係有咩

華西做到洛賓咁就正

小豆
v92你條撚屌

唔洗怕 下年有基沙文

點知買左神鋒基奧特🤔

不了

痴線 踢一季好波就值幾千萬
咁我地馬仔咪值1億

其實馬仔個價最高都可以去到86m
差唔多成億euros

如果睇今季表現...馬仔都係貴左
啱啱黎個陣話過就過真係幾好J

上季做進攻重心 打左53場 4400分鐘 18球10助攻
今季唔係重心 打左29場 1800分鐘 7球6助攻
真係差左?同齡有邊個係頂級聯賽可以有佢既表現?

Agger 上季馬仔係做到人地25/26歲既野 今季只係做番21歲仔既成績 個人覺得唔算差好多

今季馬仔都唔差

如果80m買馬仔, 第一年黎係踢到今年咁
問心個句丫, 大家屌唔屌先

搵黎講
80m要去到拎世足先會到既價
況且12月開始既martial表現有咩好屌?

痴線 踢一季好波就值幾千萬
咁我地馬仔咪值1億

其實馬仔個價最高都可以去到86m
差唔多成億euros

如果睇今季表現...馬仔都係貴左
啱啱黎個陣話過就過真係幾好J

上季做進攻重心 打左53場 4400分鐘 18球10助攻
今季唔係重心 打左29場 1800分鐘 7球6助攻
真係差左?同齡有邊個係頂級聯賽可以有佢既表現?

Agger 上季馬仔係做到人地25/26歲既野 今季只係做番21歲仔既成績 個人覺得唔算差好多

今季馬仔都唔差

如果80m買馬仔, 第一年黎係踢到今年咁
問心個句丫, 大家屌唔屌先

搵黎講
80m要去到拎世足先會到既價
況且12月開始既martial表現有咩好屌?

第一季個表現太好, 落差太大唔慣
Sir Alex Ferguson: Bastian Schweinsteiger had more to offer at Manchester United

根本就係
留黎輪換夠踢有突
摩狗戇鳩鳩
Sir Alex Ferguson: Bastian Schweinsteiger had more to offer at Manchester United

根本就係
留黎輪換夠踢有突
摩狗戇鳩鳩

用費蘭尼都5用小豬

根本就係
留黎輪換夠踢有突
摩狗戇鳩鳩

用費蘭尼都5用小豬

如果下季卡膠真係退休
其實有小豬係度做返卡膠既野好好多
中場有個老將係度 教下新人又好
輪換又好 肯定對球隊有幫助

根本就係
留黎輪換夠踢有突
摩狗戇鳩鳩

唔啱用都冇計,唔通夾敢出咩,留喺到又浪費緊小豬時

根本就係
留黎輪換夠踢有突
摩狗戇鳩鳩

用費蘭尼都5用小豬

戰術需求完全唔同喎,小豬做到爆炸做嘅野咩

根本就係
留黎輪換夠踢有突
摩狗戇鳩鳩

唔啱用都冇計,唔通夾硬出咩,留喺到又浪費緊小豬時

根本就係
留黎輪換夠踢有突
摩狗戇鳩鳩

用費蘭尼都5用小豬

如果下季卡膠真係退休
其實有小豬係度做返卡膠既野好好多
中場有個老將係度 教下新人又好
輪換又好 肯定對球隊有幫助

仲有肥西

華西真係有咩

三四年前就係 呢兩年不知幾多左腳出波
假獌

係咪有咩誤會

睇多d波先up 啦

雖然唔知咩事, 不過rip左先算\|/
rip

華西真係有咩

假獌

係咪有咩誤會

睇多d波先up 啦

依個幾星期發現好多假曼

華西真係有咩

假獌

係咪有咩誤會

睇多d波先up 啦

依個幾星期發現好多假曼

hi 假曼

華西真係有咩

假獌

係咪有咩誤會

睇多d波先up 啦

依個幾星期發現好多假曼

hi 假曼

hi 假獌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞