[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike
史密斯高文斷腳

DLLM 個心離一離

屌國家隊踼命咁
又一個wonder kid斷腳
shaw到呢家都未踼返起

sor原來係愛記個高文
史密斯高文斷腳

DLLM 個心離一離

屌國家隊踼命咁

sor原來係愛記個高文

史密斯高文斷腳

DLLM 個心離一離

屌國家隊踼命咁

sor原來係愛記個高文

心諗 乜又有個wonder kids叫史密斯高文咩

E巴 月巴唔會覆 普巴機率好低
巴打有冇收過ddg?聽講好少回信

呂布應該唔會覆,普巴都接近無見過
月巴好似回印簽only
至於德甲果邊你只要點名要邊個球員佢都會俾你,仲要幾快下

普巴加盟以黎淨係見過一張簽名卡(可能我見識少)
今年未見過月巴印簽
多蒙特未必
fd想要pulisic 結果比左reus同gotze印簽

多蒙特我想要Tuchel同gotze 佢都俾左我~

以前係u汪見過有教點拎簽名

佢好似拎到rvp,月巴真印同回信

想寄信
諗到要寫埋封信就覺得好撚煩
利申:英文拎1

寫小學雞字比人擺上網話q

大半張紙係電腦打

屌車狗連開2個post搞鳩我地都唔做d野

咁你想點?

咁你想點?

收手啦 如果用個鍵盤打幾句就叫做贏到人
689晨早落左台啦 唔洗用多餘野
由得佢地吠咪算

咁你想點?

由得佢地吠咪算

幾時郁過手

咁你想點?

由得佢地吠咪算

幾時郁過手

下個topic 我全家都好幸福喎
冇追post, 車狗無啦啦做乜係度吠
要開波我未撚驚過

咁你想點?

由得佢地吠咪算

幾時郁過手

Sor I mean 大家唔好郁手啦

咁你想點?

由得佢地吠咪算

幾時郁過手

Sor I mean 大家唔好郁手啦

都係既 由得佢地講啦 反正都唔會傷到我地
軌做乜撚野呀
諗起笑力威既人 都係瘦撚mk仔 就覺得真係好好笑

呢樣真
諗起笑爆炸頭既人 都係地中海柒頭 就覺得真係好好笑
要開波我未撚驚過

清子 唔洗咁好火喎
真係無咩人care佢地既想法 下下理咪好唔得閒
要開波我未撚驚過

清子 唔洗咁好火喎
真係無咩人care佢地既想法 下下理咪好唔得閒

屌喇星 上個post 唔撚出聲當我戇鳩

唔撚屌臭佢老母個臭 我真係幫佢老母挽鞋丫
寄比牙lin應該好快覆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞