[Thanks Schweinsteiger] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [42]

1001 回覆
120 Like 14 Dislike

可以信幾多成?

英國太陽報仲鳩過香港個份
你話可信幾多成

可以信幾多成?

你話可信幾多成

摩佬真係飛左去睇克羅地亞

可以信幾多成?

你話可信幾多成

摩佬真係飛左去睇克羅地亞

有埋圖
轟隻老鼠真係好撚小家
連續兩個狗竇post topic都開曼聯, 唔講以為佢轉左會過黎
佢老母生著佢真係陰公, 難為班轟迷忍到呢條白痴仔
轟隻老鼠真係好撚小家
連續兩個狗竇post topic都開曼聯, 唔講以為佢轉左會過黎

班mon post狗見到你咁大反應咪繼續開
轟隻老鼠真係好撚小家

見幾過癮拎黎笑下都無壞既, 驚個傻仔過黎打柒我咩
條友真係好小學雞
轟隻老鼠真係好撚小家

Mon post狗 現實應該係一個廢青
轟隻老鼠真係好撚小家

算啦, 都係唔好哂時間討論隻狗, 費事整污糟個post
見佢追住咬得咁辛苦先講兩句
成日都懷疑呢d 係咪真係個球員簽

皇巴果啲好多代簽
曼同拜大部分係真簽

2月寄哂成隊咁濟
暫時收到大佬寧同福

E巴 月巴唔會覆 普巴機率好低
巴打有冇收過ddg?聽講好少回信

呂布應該唔會覆,普巴都接近無見過
月巴好似回印簽only
至於德甲果邊你只要點名要邊個球員佢都會俾你,仲要幾快下

普巴加盟以黎淨係見過一張簽名卡(可能我見識少)
今年未見過月巴印簽
多蒙特未必
fd想要pulisic 結果比左reus同gotze印簽

多蒙特我想要Tuchel同gotze 佢都俾左我~

以前係u汪見過有教點拎簽名

佢好似拎到rvp,月巴真印同回信

皇巴果啲好多代簽
曼同拜大部分係真簽

2月寄哂成隊咁濟
暫時收到大佬寧同福

E巴 月巴唔會覆 普巴機率好低
巴打有冇收過ddg?聽講好少回信

呂布應該唔會覆,普巴都接近無見過
月巴好似回印簽only
至於德甲果邊你只要點名要邊個球員佢都會俾你,仲要幾快下

普巴加盟以黎淨係見過一張簽名卡(可能我見識少)
今年未見過月巴印簽
多蒙特未必
fd想要pulisic 結果比左reus同gotze印簽

多蒙特我想要Tuchel同gotze 佢都俾左我~

以前係u汪見過有教點拎簽名

佢好似拎到rvp,月巴真印同回信

想寄信
諗到要寫埋封信就覺得好撚煩
利申:英文拎1
留名
轟隻老鼠真係好撚小家

算啦, 都係唔好哂時間討論隻狗, 費事整污糟個post
見佢追住咬得咁辛苦先講兩句

人地現實無人理 咪要係依啲地方搵啲存在感
真係無人care佢地做咩
比佢地講又唔會點既 曼一樣係第5
太陽一樣每日升起
史密斯高文斷腳
法國人地連post刀推吾能爆
史密斯高文斷腳

斷得好恐怖
禾地波台先係真高登文化
禾地波台先係真高登文化

駁唔到

咪咁講人地啦 無波睇人地就潛水

咪咁講人地啦 無波睇人地就潛水

我地呢個post都慢返落黎
係上個post個topic眼冤先推得快姐
史密斯高文斷腳

DLLM 個心離一離
見過shaw之後就好撚驚人斷腳
見過shaw之後就好撚驚人斷腳

咁撚樣 L 法
史密斯高文斷腳

DLLM 個心離一離

屌國家隊踼命咁
又一個wonder kid斷腳
shaw到呢家都未踼返起
諗起笑力威既人 都係瘦撚mk仔 就覺得真係好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞