信用卡討論區 (79)黑警,藍屍,支那人死全家

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
Agoda以前好似可以,但宜家冇左?
又有 萬寧 但係縮水了
5% - MAX 300
3% - MAX 180
2% - MAX 100
$6000 只係回 $580
早兩個禮拜用agoda 都有apple pay
hsbc red verify apple pay 咁煩
上面啲人咪話 hsbc red 唔係香港發

Apple pay 5% 應該好大機會食唔到

見到個apple pay5% terms
「合資格信用卡」指由香港上海滙豐銀行有限公司(及其繼承人及受讓人)於香港發出的港幣個人基本卡、綜合、獨立戶口附屬卡及以港幣戶口簽賬的銀聯雙幣信用卡。
有4%都好過冇

係香港 不過呢個bin code之前係外國銀行用過
萬寧個優惠應該可以食埋apple pay 個5% 優惠?
用red 卡咪可以迎新加呢2個promo ?

但apple pay 個cap 係$10000, 可唔可以vs 用4000, red 用6000, 定係佢同一張卡計cap.
佢咪於香港發出囉
係張卡組number 比人地認左做外國卡
用一陣就ok架啦
而家只係喺香港發出既外國卡
呢個應該唔會咁鳩

見佢FB回應都冇直講唔包
除非佢真係想特登陰人...
屌 好心一係就話包 一係唔包
係咪都係hsbc 贏
red入落apple pay要打去verify 但係十年都冇人聽
上網申請red 最後好似有error但係又收到sms話處理中
即係有無處理
起Paypal加Red卡,希望比paypal會有4%啦
試左有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞