信用卡討論區 (79)黑警,藍屍,支那人死全家

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
金管局佢地會怕
迎新$900 加4%網上購物
我想要求書面回覆先
之後先MA
條件只係佢地既審批考量之一
唔係講明符合哂就一定批
有回覆既話講黎聽下
好似從來都冇話合資格就實批
唔好傻啦, 條件個啲只係最低要求, 從來無話符合要求就必定批
正如搵工, 你有最低要求就一定請咩?
見到話要投訴真係笑左出黎....
個投拆問題係有d條件完全唔符合都照批 又無主要原因講出黎點去配合佢地
岩呀
商業決定, 銀行一定有最後話事權
但唔好次次都係"其他"或"綜合原因" 而唔批

我都想知道自己柒d 咩架
您必須提供您的辦公地址以收取您的信用卡。我們不會郵寄任何通訊文件至郵政信箱

唔填得唔得?
咁又因咩原因佢一定要解釋俾你聽呢?事必要做你生意?
換轉你係 Waiter,你會唔會分個客嗰張係 Red 定 VS 而去決定畀唔畀優惠?
AE 大頭無錯係捉得好嚴 (附屬卡食唔到黑心集團優惠),但唔見得滙豐或者其他銀行都一樣咁嚴
咁冇得講啦
所有野都無討論空間
一路都係玩開 Cut 咭過冷河再申請攞迎新

DBS 前年CUT 左等到上年六月再申請

我想講我係所有條件都達標,大大話話申請左八次都彈我鐘

啱啱CUT 咁D咭 free D 信用額出來申請第九次,睇下佢彈唔彈

利:有大貓 Premier
premier 關dbs 咩事
dbs有咩咁正令到你彈8次都繼續
碌酒席用大貓張VS儲AM 抵唔抵?
之前已經有渣打果張Asia miles
定係重有咩介紹?thx
幾時碌 本身有無AE/收唔收AE先
其實東亞卡簽唔夠東亞日係唔係=垃圾?
之前一路用開中銀I CARD, 覺得好撚蝕底, 用左咁耐好似乜野優惠都冇咁
想換一張卡玩cash dollar, 有咩介紹?
月入4皮 (非自動轉賑)
每月交3000保險

有咩卡抵玩
酒席唔計最紅喎, 超唔抵
佢話係內部風險控制就得
佢點都有D原因reject你既 唔話你知啫
佢地連洗黑錢都可以拎出黎講
本身有AE…唉…重有咩可以揀
原來係咁…好彩上黎問下姐…thx
叫老婆開啦 近期大額簽AECX最抵
佢最近先cut 左card ...唉…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞