信用卡討論區 (79)黑警,藍屍,支那人死全家

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
中銀I card 已經係$0-1111消費4%都唔岩?
東亞簽2000又太多
咁scsc 1.5%/財仔2%囉?
乜原來有
i-card 非接觸 / 手機 / 網上都有十倍分,然後 25000 分可換 $100 回贈喎,仲玩垃圾 cash dollar?
算好好?
幾錢=1分?
支銀啲分好難用,要夠100蚊先可以換,啲分又過幾個月有,上限低過人
中銀I card 已經係$0-1111消費4%都唔岩?
東亞簽2000又太多
咁scsc 1.5%/財仔2%囉?
乜原來有
i-card 非接觸 / 手機 / 網上都有十倍分,然後 25000 分可換 $100 回贈喎,仲玩垃圾 cash dollar?
支銀啲分好難用,要夠100蚊先可以換,啲分又過幾個月有,上限低過人
我又咁睇
呢D咁近乎必須品嘅嘢
你係合乎要求之下reject個客
個客要求返原因其實好合理

只係香港地連cut鳩你戶口都可以毫無透明度之下
旨意MA會係呢方面做正經嘢,都係算吧啦
信用卡幾時變左必需品?
中銀d分總上限幾多?
如果未有中銀卡,第一張申請邊張攞迎新會抵?thanks
又無人逼你用匯豐
其實唔理咩bank
要求返有多少透明度係好合理
不過MA 唔推,當然無人會做
咁又係 試過入多外幣又問呢問路話無證明 怕d人洗黑錢差d唔比入
本來無一物 何處惹塵埃
只係想表達夠資格都唔批

因為要lam 迎新, 得閒㩒下睇下得唔得
TU 係A 都無用, 一直想知衰乜
係咁架啦我都係咁多間得hsbc成日彈

由佢啦咪當佢唔做你生意
妹仔國係金底
鬼仔性格
琴晚12點幾網上申請red卡 今朝就收到sms 好彩
有個白痴問題
DBS BLACK WORLD佢係250換2蚊dbs$
佢係每單簽帳計,定成張月結個總數計?
如果唔足250,係咪當無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞