信用卡討論區 (79)黑警,藍屍,支那人死全家

1001 回覆
16 Like 3 Dislike

申請RED reject左我

本身有HSBC account
唔係出糧戶口
不過長期有幾萬係到無郁
網上申請
無位比我upload薪金證明
無叫我補交任何文件就reject左我
Hsbc red係邊睇到我果次簽帳回幾多rc?
Citi本身無戶口
水電煤又唔係我名
得手提電話信用卡同寬頻先係我名
仲要係estatement
怕住證明好煩
佢會答你唔關上面啲野事

用返張SC simply cash碌算
佢個出糧 bonus interest 最好
打上去問下佢啦
冇得獨立簽帳睇
有 earnmore 的人有福了
個個月都免費寄月結單黎
有用?
追開po見好多人都比被reject
review通常都唔得
申請信用卡咁耐第一次比人reject
RED係咪世界上reject最多申請人嘅信用卡?
問下佢點解咁囉好過無
我本身都冇citi戶口, 得銀行信又改哂e-statement, 呢3個月得hsbc封mpf寄俾我,但地址係中文
跟住上星期我申請左aeon張op信用卡(唔打算會用,只係覺得張卡靚,申請返黎擺)
跟住我去aeon分行拎信用卡, 佢會連埋封信俾我,咁岩上面有英文地址
我就影左黎做住址證明, 點知真係ok喎
伸手一問,HSBC RED 卡

(1) 網上買機票計ONLINE,有4%?

(2) 如果本身有白金卡,最紅揀左食飯,同時有RED卡的話,張白金卡係咪仲可以有最紅?
同樣問題, 打左上CS問, 係衝突既
食晒2邊迎新?
如果premier 個CS冇呃我既話

同一日
想知各位師兄點評價citibank PremierMiles / cash back信用卡?追左上個post都見好少人討論
最近新開左citi acc但唔知佢啲信用卡抵唔抵玩如果係我追漏post屌得細力啲
我實提議cash back
之後有冇補交過資料?如果有嘅話佢會自己review

另外都可以打上cs問,不過機會都係唔大

佢無叫我補交
亦都唔知可以upload去邊
申請果陣完全無問過我攞入息證明
有位俾你自己交
我用app login申請
填少少野就申請完畢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞