信用卡討論區 (79)黑警,藍屍,支那人死全家

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
會唔會講下係咩app
bea可唔可唔一齊申請銀聯雙幣白金卡架?
想問下乜嘢係2FA
咁解釋到btw batch processing 應該都分到架喎,佢分唔到係佢同mastercard 責任。冇理由個客跟你rules 玩,你免責曬就冇事
多重驗證即入返sms 個code
Batch processing 出到黎就唔係 online 嘛
有無巴打近排開AECX 大約由apply到收卡用左幾耐?

究竟係邊個用啲outdated list 亂咁講張red嘅bin仲係歐洲銀行未更新
所以先至搞到啲 online嘅單唔計online
HSBC係可以好廢 佢計漏咗你係可以投訴
但係都唔好用一啲錯嘅資訊去鬧佢廢先得㗎
之前的確一直係外地bin
星期四apply 星期五批 星期一收卡
有SCSC/SCAM嘅留意返

關於渣打事件有野補充
https://lih.kg/1675175
我意思Batch processing 應該都可以有online payment 類別。如果個商戶用正確Terminal 理論上一定分到依家咁睇似係有d acquire 由得d merchant 亂咁用d Terminal 明明online 都變左 face to face 單
又唔見iti 有呢個問題
大貓做野亂晒龍咋
如果係平日出你又過到佢個ai既話
星期一至三出就往後計3個工作天
星期四出就下星期一係信箱
有係巴打已經收到hsbc之前rc轉獎賞錢既promote 積分?
一陣話唔計你網上 唔計你apple pay
RED卡到左 apple pay 一定要打上去?
都無人接電話
黑色好柒
字型小學雞 隻黑又似甩色
我申請完先發現可以揀唔申請雙幣白金.....而家兩張都批晒......係咪可以拎張雙幣白金即cut?
two factor authentication
e.g. one time password (OTP)
cut 黎做咩
玩得東亞日 keep 多張更好
為咗張信用卡搞咁多嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞