信用卡討論區 (79)黑警,藍屍,支那人死全家

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
終於明咩事
Red根本無最紅
所以應該食唔到5%
定又唔關事
我真係唔知同你講咩好
關最紅乜撚事

一早講咗未試過上網買嘢
所以問多啲
咁Q惡咪唔問囉
Red Card係寫冇最紅自主同最紅網上海外
唔係冇最紅呀
你離譜到連個優惠一黎就寫個句都唔睇
我真係應該講咩

當中以流動電話付款(Apple Pay、Google PayTM或Samsung Pay)作任何金額的簽賬交易,可享高達額外5%「獎賞錢」回贈

然後你走黎問ApplePay係咪電子錢包唔計
Are you serious?
我睇到呢段最後咁講嘛,可能我閱讀理解U

「合資格簽賬」指推廣期內於本地以合資格信用卡所作任何金額的港幣簽賬交易,包括以合資格信用卡透過流動電話付款的簽賬交易。以下交易並不是合資格簽賬,於國泰航空、國泰港龍航空、百佳超級市場、FUSION、TASTE、INTERNATIONAL、food le parc、GOURMET、GREAT FOOD HALL、SU-PA-DE-PA及衛訊電訊有限公司的任何交易(包括網上及手機應用程式的交易)、八達通自動增值、購買/充值儲值卡/電子錢包的簽賬交易等等。
唔熟唔緊要
一般而家信用卡條款黎講
電子錢包簽賬係講緊經payme 支付佬 we7包括增值及消費
apple pay 係講緊個支付方式,唔經以上電子錢包
不如下個po置頂左依條問題:
HSBC RED經apple store買IPHONE:
現有客戶 - 300迎新+100(用reward+ 找數)+5%RC(apple pay) + 4%(網購)
新客戶 - 900迎新+100(用reward+ 找數)+%RC(apple pay) + 4%(網購)
轉落 e-wallet 再 fps 返銀行
你信唔信冇人睇
好想知用red card 係app交電話費係咪計網上4%
係計4% my link交,親身驗證
全部都HSBC RED
都話係hsbc red討論區
改名
試左用hsbc red 買機票trip 個app有計4%
hsbc red討論區
[秒經]大貓點解唔批卡討論區
[大貓死全家]red乜撚都唔計討論區 <- now
張RED太屈機
又易申請
垃圾卡
張RED太屈機
又易申請
垃圾卡

公廁卡
幾張東亞卡屌打佢啦
東亞煩過西
成日要睇住2000-4545 平時網購好易過萬 張東亞要冷藏
ching 平日買咩過萬
煩得過 red 唔知幾時計幾時唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞