信用卡討論區 (79)黑警,藍屍,支那人死全家

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
用HSBC 仲煩撚過玩東亞日
其實我覺得佢未執好哂就出左呢張卡
如果唔係點解要下下入otp吖
屌佢老味
想用多d都唔得
仲要唔計最紅學人叫紅卡
屌, 一陣打去hsbc先
係dell個網訂左部機佢比得1%我
搞到我又想再申請 利申早2個星期比佢reject
你將會得到以下回覆
根據商戶返單的情況, 呢筆係本地/海外簽帳
我地係跟返單的方法處理
屌, 咁好危喎, 如果簽10000, 4% 都有400, 如果唔計真係好蝕水
驚TU收皮 不過利申出糧都改埋做HSBC 打算等1-2個月再apply
HSBC張red卡個迎新簽滿$6000究竟點計
打上去問佢網店經paypal比錢計唔計
佢就同我係到背個網站d料,電子錢包充值唔計etc
想請問I TITANIUM外幣簽帳有冇I DOLLAR 3% Rebate? 如果有,係同HKD一齊計上限6667定好似東亞日咁本地/海外分開?

同埋本地網購,但要經PAYPAL俾錢又有冇I DOLLAR回贈呢?
THX
比錢同充值你唔係仲未分得清掛

上面已經有人test話4%
好明顯唔係當充值啦
屌!dell都唔計
咁撚大間銀行,搬龍門搬得仲閪過啲支那銀行
I dollar 係共用
咪臭係,用SCSC都1.5啦
咁搞個tu咪過山車咁落?
呢張卡真係痴撚線,買野前係咪我仲要問下間商舖,你個結算方式係點嫁?
DELL上網買機都唔計我真係呆撚左...
HSBC正一泰國人妖

有波靚女,入房除褲先知有撚
呢筆數card center仲特登打黎問係咪我本人簽先放授權,之後就收到個短訊
XXXX所支付HKD$$$ 的交易 (Online / Mail / Phone)
屌你你括號都寫ONLINE都唔計我4%,想點
噚晚用藍色 app 交電費都有 OTP SMS 寫 online transaction,結果今日返單係連 0.4% 都冇,係 0%
其實用 alipay / wechat 比錢
red 都講明左唔計
呢樣冇得好講
不過真網上 (e.g. dell) 都唔計就真係 on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞