Cut CMHK 中國移動 終止合約懶人包 (自動續約適用)

396 回覆
65 Like 1 Dislike
佢搵senior 4個工作天覆我喎
佢話唔交都唔會理我
支那移動好惡呀
Update
Waive咗
多謝樓主
冇呢個post我應該會等多年半先轉台
嘩 恭喜哂
好開心幫到人
希望多啲人見到呢個po啦
係通訊管理局website寫明:除非用戶特意表明,否則服務供應商不可自動替用戶續約。

我理解係,除非你口頭應該咗續約,否則佢係到期後可以繼續比服務你,但係係無合約綁住。

Website:
https://www.ofca.gov.hk/tc/consumer_focus/education_corner/alerts/tsc/cpic/procedures/index.html
加油!搞掂上來報喜
屌佢老母 佢話十個工作天到賬
今日仲未撚到賬
噢 佢係已經係你信用卡扣咗數?
唔係呀 冇比信用卡
佢到賬意思係會清返條數做0
佢話再打比我
Good luck
佢話可能係嗰位同事問題
佢冇打算同我清咗呢幾十蚊既費用只會豁免嗰幾十蚊
佢話再調查再通知
如果佢唔肯waive呢一個月正價係咪只可以交咗佢
仆街支那移動
成班錄音機
500係違約金,你都無應承續約係唔洗比。
多數佢會叫係賠返你用過嗰幾個月嘅優惠差價,如原價112,你比開100蚊,而用多咗3個月,就要賠12x3蚊。
你差嗰幾十蚊係月費而唔係優惠差價?
點都好,佢應承咗waive就應該認數啦,最多講句下不為例姐
差價
佢要我賠一個月差價
還掂得閒 慢慢同佢磨
應承咗都有得反口 弱智
你一個月差價咁多嘅,我幾個月先呢個數
係呀
Cmhk
加油呀 等你好消息
有冇人試過birdie攜號轉台網上填form 會唔會自動幫你deal埋cmhk?唔駛打過去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞