彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
全香港人都了解佢阿媽係藍絲

個女死得不明不白,但個女會怕煩而唔想大家搵個真兇出來
一係學你囉,不停鳩叫
成件事擺左落tvb 就覺得
有幾出奇呢?

好多人只會搵朋友傾訴心事
我反而真係好少聽到 煩惱問題心事 會搵親人傾訴

玩吓手你所謂既“外人”社工/朋友 仲了解過親人
上得CCTVB都知乜料啦
係啦 係啦 咁又阿Sir你咪繼續查案
炒車認下錯有幾難
蝗蟲狂生蛋
事實係太多疑點同埋之前播播下自己stop
已經點講都無人再信
除非係公開所有片,包括831
推到比陳彦霖嘅前線朋友睇!!!
https://lih.kg/1656801
事咩實?你講就係事實?弱智仔
邊個兇手想搵人拉自己
阻佢番工個段真係有激動

如果一個母親 (以我自己覺得既唔母親係咁)

個女死後 >一定會好激動啦 會網上/透過傳媒 去問

1: 點解你地(示威者)會帶壞我個女 搞到佢死佐

2: 點解政府推依條政策 害死咁多人 我個女雖然有(佢所講既精神病) ,但佢好乖架 好孝順媽媽我 之類感人說話

當然講得1 一定係藍絲啦

我自己覺得作為人父/人母 應該係咁講

而唔係發生咁耐先公開上電視 仲要cctvb 好似係收佐錢出黎演說咁
佢話深夜比人打電話騷擾 講真個句我唔信手足會咁做
第一次見人死左個女可以咁冷靜仲要接受訪問
生蛋 放養 教育責任在學校
Show Blocked User - 我們一起學貓汪
陰毛論: 個老母可能假嘅
收嗲返支那玩TickTok啦你
佢老母假個假CCTV
阿sir你就咪帶風向
越多唔合理既辯解越證明個真相係必需隠瞞
啲疑點多到仆街,一個精神病就想解決晒所有疑點?

明明約咗人20號見,又走去自殺
明明話過會等男友出嚟,又一句因為精神病
明明叫過我哋加油,仲買埋嘢食畀手足,仲行到咁前mask gear都唔帶,之後就話變心?
一直有思覺失調,但一直都有戴住條十字鏈,唯獨臨死前先無戴喺身上?

全部疑點都精神病解決晒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞