彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
照你咁講,返大陸玩邪骨嘅都一定唔起好人

起底
「邪骨」深圳皇x假期中伏之旅
https://lih.kg/265611
佢個訪問都係話懷疑啫
仲要話醫生都否認左
咁即係無確定過思覺失調啦
佢唯一理據就係話HKDI條片彥霖顯得失神
但呢個點能夠成為自殺理由?法官信唔信丫拿?
覺得運動變質就唔會811 起地鐵同前線講 "等埋我呀" 啦
擺明錄影早過蘋果放片,份稿改都改唔切焗播
你食咗藥未?
佢或者想帶大家去果方面諗,唔好下下話佢自殺囉
造假影片
即係阿媽有上連登
行嚟行去又上天台,撳左lift又唔係搭,仲除埋鞋行,正常人點會咁呀 ?
唔好下下話佢俾人殺
班連登仔連人地點解除鞋都解釋唔到,憑咩話人地唔會自殺
屌你咪撚幫cctvb賺hit rate....
去尖沙咀買蛋糕返元朗比同事食,仲要買完坐低經過拍片,同埋話指揮官講野。咩蛋糕咁好食同埋唔會溶。
睇完訪問想知佢老母同佢關係係咪好前差
This so-called mother went for a happy holiday trip while her daughter was in the juvenile home! She was playing and having fun while her daughter's mental health was deteriorating. We shouldn't even call this piece of shit a human if what this mother said was real!
呢句嘢真係最假
[陳彥霖母親訪問]毅進仔寫d稿真係錯漏百出
https://lih.kg/1660475
依家力證個女係自殺
講得啱
親 返去微博啦
其實cctvb搵得老母採訪已經證明單案好緊要 要速降溫唔俾佢發酵
唔係理得你咩咁好心
而且本post咁多狗都知咩事
無人記得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞