彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
岩岩入黨丫?咁急要表演
我覺得佢老母比佢隻狗佬玩到思覺失調
一係就真係比人威脅
一日佢老母唔出樣講 一日我都係唔會信
信佢老母?佢老母親眼睇住佢自殺?佢咪又係睇CCTV同黑警話係就係,客觀事實就係一堆疑點未解但條屍就已經無左啦,點信?
如果真係咁簡單
搞咁多小動作做乜?
3日火化, 又拍假片又剩
將事實同懷疑又撈埋一齊講,手法就唔好咁低莊啦垃圾,前幾樣嘢可以話有幾多相同個案,一下就屈人精神病要自殺,咁所有邊青隱青係咪要入哂青山

社會風氣係可以接受既論點,但既然你信佢老母話佢自殺唔係因為場社運,又何來因為個氣氛自殺呀?

陰謀論咪就係因為有咁多疑點而形成,唔係直接將陰謀論直接太落件事度
而家唔係唔同意見丫
係你將自己道德觀念既加誅同抵毀一個去世既人身上
係睇唔過眼你呢個無良心既仆街丫

同埋有問題係咪唔可以他殺 人既說話最唔撚可信咖
人地老母出黎講幾句野就聯想到彥霖既人生
你係咪先係思覺失調個個
你指CCTV係假片?
佢老母都證實左cctv係真啦,
除非你話老母又係假,真老母但收左錢,
咁樣陰謀落去,真係唔知你想點證實先信。
(我暫時信係真老母)
問題係佢老母點知佢係自殺, 佢話係就係? 佢連做人老母都未識做, 學人做法醫?
肯俾狗屌嘅都唔係好女人
對親生骨肉都咁冷血
問題係,cctv影到佢既舉動,證明到佢有咩自殺意圖呀請問
CCTVB公信力等如0
經過佢呀媽上TVB話佢個女有精神病,更加可以肯定係謀殺案
搵cctvb就更可疑!
藍絲常用句之一

佢老母唔想醒,警方話係自殺就係自殺啦,屌你地班仆街仲係咁挖料出嚟
我覺得佢收左錢
唉…自己個女咁離奇咁死都寧願繼續做隻藍豬
CCTV證明到佢響學校仲係正常,無接觸陌生人。
最後CCTV影到佢離開學校,之後就未有其他片了。
琴晚D人仲不斷話CCTV係假,炒哂車啦。
連登仔係弱智唔係第一日知
佢阿媽係想講病果面既原因,思覺失調/心理病果啲psycho野
搵鬼信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞