彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
假設真係有替身一事 咁佢一定仲在生
大家出街時留意一下身邊既人
如果揪到個替身出來 就證明學校播假cctv
同埋認識呢個替身既人 希望有良知指證佢出來
成個警區入晒嚟
事實有人起佢底,因為質疑佢身份同傳佢男友係黑警
你仲好笑 就算幾好關係 都唔會一定係最了解自己仔女啦 就算好似你咁小學雞都唔會樣樣同屋企人講啦
仲未計佢地可能關係唔好呢

返去打cso塞爾號 依種討論真係唔啱你 或者跟下其他五毛叫雞打飛機賭波咪撚係到
Dc9 閪咪唔俾囉
黑警仆街咪打囉
入女童就有問題?

仗義每多屠狗輩
一次過blocked晒班狗
精神病醫生係咪有精神病?
有咩問題?
朋友 社工 老師都可以
點睇都唔係真老母
如果係真嘅話小心夜晚訓教你個女嘅鬼魂搵你
所以咪臨時演員
呢個老母簡直不知所謂 若個女真係有病都無好好監管佢 係咪犯左疏忽照顧兒童, 另外 係得cctvb呢間維穩電視台搵到佢老母又打晒碼 係咪又做大龍鳳
嘈唔過人玩人身攻擊
咁係應該追問既係探監發生咩事令佢有呢啲舉動,乜撚都淨睇結果,你話佢之前做既嘢都係為咗舖排而家發生既事都得啦你呢啲豬閪不如唔好扮醒啦
evening Sir mon po 狗死全家
我想問 你既有問題係點定義?
香港津貼學校得一個教育制度 全港咁多學生個個適合?
乖喇 讀得書多好似你咁
讀極都單一思想你就準備到大灣區融合
我咁大反應係因為你呢個人以為上網講野唔責任 可以道德綁架亂咁抵毀一個走左既人 姑且不論最後炒車
都唔輪到你用主觀觀點黎合理化你既判斷
問題呢個詞語 幾時係negative?

乖喇 上連登盞激死你 快d走
就算自己個仔女真係有精神病 試問天下間父母點會張自己仔女既衰野唱通街說自己仔女不是?
呢樣野已經可以令人懷疑
抹黑死者都係共產黨好典型既手法
就算真係有精精神
唔代表冇可能係他殺
點解佢阿媽可以一口咬定?
又唔係睇住佢"自殺"

仲要接受cctvb訪問
其實講陰謀論係好易

我都唔明d人咁多陰謀論做乜。

如果乜都係假,咁應該點先可以證實係真?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞