彥霖媽媽上左CCTVB訪問!!

380 回覆
17 Like 73 Dislike
JOKER
個阿媽出黎唔代表個女唔係被自殺架,用下腦,好無
琴日先有個post 話Ive 已依加都有3個同名就讀啦

btw 我信係道具組
會唔會背後被要挾唔準亂講野呀
你唔了解佢但又知佢唔會講呢d野你不如搞清楚了解兩隻字先啦,我只係覺得你地自以為睇左人地幾條片就當同人識左十幾年咁好了解佢本人好好笑姐,好話唔好聽你連佢平時身活習慣係點你都唔知啦,我從來冇講過佢老母有冇講大話,單野一定係自殺,我一直都講我地想要個真相,但我唔會扮到好了解佢先囉問你一句死者食唔食煙飲唔飲酒你都未必知啦
你睇緊嘅係tvb
+個咁嘅老母
預咗
明明學校嘅cctv其實乜都冇錄到
並唔係關鍵
一直等緊為乜有人要逐d逐d放片等人去查
最一開始放風等全港去查嘅目的係乜?

聽到句「開始變質」
終於明白想製造咩影響了
有冇遺書,媽媽點會知佢自殺
同名同姓有幾難呀 (曲)
又話比人起左底不停滋妖既

求post 我要大大力懲罰樓主
所以要同父母講唔好做深藍
唔係遲早死都不明不白
你傻左?個女死左,乜原因都唔追究,就火化
正常有血有肉既老母會咁撚樣?[url][/url]
其實如果佢拿唔到證據講野既話
佢講咩都冇用
因為藍絲父母同黃絲子女基本上係冇野講架
佢應該係最冇資格講野既人
直接d講即係佢講既野比果d你一個星期見一次既補習老師更加冇說服力
1)開頭覺得有啲假,老母揀接受CCTVB做訪問,覺得仲假
2)因爲思覺失調所以除晒自己衫?
訪問片:
https://streamable.com/whkv3

之前有幾個手足話見過彥琳
有人話她811有用過大聲公講嘢
有個仲話彥琳派飯團比佢哋食
跟陳媽媽說法不同

811 手足見過霖霖
關於陳同學條片有嘢想講
https://lih.kg/1654878

媽媽應就算係真
都有可能被威脅

仲記唔記得銅鑼灣書店事件認罪片
唔關人唔人地事
如果係他殺就人人關事
他殺係刑事 係重大公眾利益
你點知殺佢果個人係咪連環殺手?人人都有可能因為殺人犯逍遙法外而受威脅
退一步黎講 我點知個殺人犯係咪佢老母?
如果佢老母殺左自己個女 但同外界大大聲講自殺就唔洗查 咁個老母咪豁免左刑責?
我再退多一萬步唔講到個老母咁仆街
就算真係自殺 都要合情合理先得
如果真係思覺失調唔該提出證據
而家人人都擔心自己人身安全 政府有責任釋除公眾疑慮
正正係政府唔撚做 市民先被逼自己查
要屌就屌政府 唔好借d意又spin落示威者度
嗰呀媽 話個女去派文宣
我理解唔到 一個政見唔同嘅人會講文宣囉
你唔用腦唔代表其他人唔用腦
佢段片除左煽情之外無任何證據證明彥霖係自殺
然後段片一出就大量人士話炒車炒車
請問炒左邊一忽?
仲有佢SHOW出黎果段MSG入面有一句
我會過好生活架啦之類 然後四日之後死撚左
背景有問題一定有精神病?
你咁腦殘 似精神病多d
去CCTVB訪問唔去其他媒體, 個接觸公眾面得返C9同老野
真係司馬昭之心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞